February 25, 2024

“Moram da vam kažem tužnu riječ”: Oglasio se Kristijan, Kristina je jako loše

Kristijan Golubović otkrio je u emisiji “Premijera – vikend specijal” da njegova trudna izabranica Kristina Spalević ima ko.ronavirus.

– Moram da vam kažem tužnu riječ… Kristina je dobila k,oronu i jako joj je teško. Trudnoća je jako rizična, dešava se da kad ustane krvari, a kada leži krv stane. Beta ide svojim normalnim putem ali dok ne uđe u nedelju kada zakuca srce mi ne smemo da kažemo ništa sa sigurnošću. Jako smo pogođeni, sada je najveća borba za to dijete – rekao je Kristijan i dodao:

Stres je učinio svoje, rekli su mi da imam šlajm u plućima… Euforija oko trećeg djeteta… Imao sam temperaturu i otišao sam u bolnicu, pustili su me i negativan sam na k,ovid, međutim Kristina je tako kako je, ne želim da se pomjerim od nje, šta god je njoj neka bude i meni. Jako je loša slika što se njene trudnoće tiče.

2632963-kristijan-2-ff

– Htio sam da nam bude ljepše i bolje, razlika u godinama je velika. Ona je tvrdoglava, ta klinka mi kida živce i ne mogu nikako da joj dokažem: Crna Kristina, ti ćeš biti u mojim godinama. Ima rizičnu trudnoću i ne ide pravim tokom i kada ne treba da se nervira oko nečega u kući, sitnica, ima klinačke bubice, to je jer je toliko mlada. Ja sam stara baba od 52 godine i ne mogu da joj objasnim da sam prošao nešto sedam puta – rekao je Kristijan u “Premijeri”.