March 28, 2024

DALILA DOBILA PORUKU OD CARA, NE SKIDA OSMIJEH: Kamera sve snimila, evo šta joj je poručio – MAJA NIŠTA NE ZNA (VIDEO)

Dalila Dragojević sjedila je sa Markom Đedovićem i Đoletom Kraljem i komentarisali su sve aktuelne teme, a najviše Dejana Dragojevića.

Ne trpim kvarne ljude – rekao je Marko.
Da se nisi vezao ne bi imao takvo mišljenje, da si bio objektivan kao što sam mislila. Uletio si pristrasno. Ona (Sandra Rešić) se naprsno odvojila od mene i krenula na drugu stranu, ja to neću oprostiti. Kad sam rekla da je zaljubljena Filip me je natjerao da se izvinim, jer to nije tako – dodala je Dalila.
Ti si bila sa Dejanom kad sam ja ušao. Plakao je jer je osjećao – dodao je Marko.

TV Pink Printscreen

Filip me je natjerao da se izvinim, a ja sam primijetila. Za Čapričku sam to primijetila, meni je to tad dobro došlo. Sa Čaprićkom je komentarisala kako imao dobar brak i kako ona želi da ima takav brak. Naš brak je bio dobar, a to što se desilo, bi se desilo. Kad je bio pokušaj u spavaćoj ja sam otišla u pušionicu i počela da plačem i rekla da mi nije to-to, nisam mogla da se opustim, krivo mi je, a on je rekao da me razumije. Dok smo se samo gledali on mi je rekao da je na meni samo da kažem, a da će on da me čeka osam mjeseci bez i jednog dodira. Pričao je da me voli najviše na svetu, da se nikad nije zaljubio, strast kao u pubertertu, nikog nisam mazio kao tebe. Ubjeđivao me da će Maja raditi spletke i da ostanem imuna na to. Uđe ona i za pet sati se sve izdešava. Ostala sam u šoku, a on mi kaće da me najviše voli i da me nikad neće ostaviti – nastavila je Dalila.
Ja sam zabranio svima da ti kažu za poljubac – rekao je Đedović.

Stigao je poklon na početku emisije i unutra piše “Ljubav nema granice” i meni suze same krenu – prepričavala je Dalila.
Da nije bilo se*sa odmah bi oprostio, a pošto je bilo kasnije će. Nemam niše kočnicu da ne kažem na najbrutalniji način, kad neko prvi pogriješi. Sinoć sam video Carev strah od Maje. Vidim da mu je žao, da bi da priča sa tobom. Pitao sam Maju šta joj znači da pod prijetnjom drži nekog za sebe. Rekao sam ti ne znaš šta ćeš, to će morati da izađe i biće haos. Rekao sam sad kod Darka, Car ima opet prebačaje ka Dalili. On njoj sve vrijeme sinoć priča da je voli kao prijatelja – rekao je Marko.
Bože sačuvaj – dodala je Dalila.
Kad si počela sinoć da plačeš njemu dobro nije bilo, samo je prebacio. Kad se ku*či njega radi kompleks i bijes – govorio je Đedović.

TV Pink Printscreen

On je meni prišao i rekao šta god da se desi da budem uz tebe – otkrio je Đole.
Tako si ti nas pričala da budemo uz Dejana. On je jedan blato čovjek i nula prijatelj – ubacio se Marko.
Ako brineš tako što ćeš reći da neko brine o meni… Ne razumijem – dodala je Dalila.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.