March 29, 2024

TAKI UPRAVO OTKRIO MAJIN TAJNI PLAN, EVO ŠTA JE ODLUČILA PRIJE ULASKA U ZADRUGU: Spomenuo trudnoću, GLEDAOCI SU U ŠOKU

U novom izdanju emisije “Premijera – Vikend Specijal”,gost je bio Radomir Marinković Taki, otac aktuelne zadrugarke, Maje Marinković, koji se osvruo na njen ulazak u Bijelu kuću, kao i sva dešavanja iz protekle nedelje.

Na samom početku razgovora, Taki se dotao Filipa Cara i njegovog odnosa sa Majom.

Filip je dobar momak, po mom mišljenu. Nestašan je malo tamo u “Zadruzi”, ali u principu mislim da je dobar dečko. Mi znamo da je Maja bila i van “Zadruge” u vezi sa Filipom, slala mu je poklone, on je ušao kao zauzet momak. Videli smo sve šta se desilo, ali to je bilo kratkog daha, kad je Maja ušla nastao je muk! Ona jeste bila ljuta na njega, ali proradio je neki adrenalin u njoj, Maja njega iskreno voli i zaljubljena je u njega – priča Taki.

Taki se osvrnuo i na Majin odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem, kojeg prvo nije hteo da komentariše.

-Ko je to?! Je l’ on u “Zadruzi”? A, znam. Mislim da je na tu priču stavljena tačka, posle svih nemilih događaja koji su se dogodili, i ova priča oko trdunoće, mislim da je svemu tome došao kraj. Razdvojili su im se putevi, moraju da budu pod istim krovom, ali mislim da je najbolje da nisu zajendo, i za nju i za njega – iskren je Majin otac.

On misli da će veza Filipa i Maje biti skandalozna, ali da podržva svoju ćerku.

– Biće tu skandala! Ona je na svoj način prgava, on na svoj, biće to burna veza – zapaža Majin otac, pa nastavlja:

-Ovo je tek početak, zatišje pred buru, ali ne bih voleo da se dese scene kao prošle sezone koje je imala sa Janjušem, želim da sve prođe u najboljem redu. Mislim da se Filipu na neki način dopala Dalila, ali on je dečko koji voli izazove, ali mislim da je prelomio kad je video Maju na vratima, videli ste i sami kakva je ušla, sva u belom. Ja lično nisam nikad upoznao Filipa, ali znam da su bili po nedelju-dve u tom etnom selu – priznaje Taki, koji otkriva da se čuo sa Brunom, Carevim najboljim drugom i da oni podržavaju vezu sa Majom.