April 26, 2024

Pet pravila za šminkanje u pet minuta

Evo nekoliko jednostavnih savjeta za brzo šminkanje koji će uspjeti gotovo svaki put.

  1. Možete započeti nanošenjem crne maskare na oči, ali na suptilniji način prikladan za svakodnevne prigode. Znamo, nanošenje tuša često nije zadatak koji se odradi za 5 minuta, ali uz malo vježbe to može postati, dok će se krajnji rezultat sigurno isplatiti. Uz spomenutu praksu trebat će vam i pravi oblik tuša za oči koji najbolje odgovara vašim afinitetima. Naravno, uvijek se možete odlučiti za olovku za oči, ako vam je lakše.
  2. Nije tajna da dobar korektor čini čuda; pokriva nepravilnosti poput tekućeg pudera i puno je jednostavniji za nanošenje. Možete ga primijeniti na podočnjake, crvenilo ili nešto drugo, a ako pronađete ono pravo, ishod će uvijek biti zadovoljavajući.
  3. Pravilo koje nalaže da nikada ne smijete napuštati kuću bez ruža za usne, posebno vrijedi u onim danima kada nam nije dana ili nemamo vremena za temeljitiju šminku. Nekoliko poteza ružem u jednoj od statement nijansi i spremni ste za sve, od poslovnih prigoda do ručka u gradu.
  4. Ako vam je nanošenje tuša s početka članka ipak preveliko, uvijek se možete odlučiti za sloj maskare. Sve što trebate je uvijati trepavice uvijačem, a zatim preko njih nanijeti sloj maskare. Ovaj trik traje minutu i trenutno će vam proširiti oči.
  5. Na kraju dodajte malo boje na obraze kako biste postigli učinak zdravog sjaja kože. Rumenilo već i samo često može poslužiti kao nešto što će drastično promijeniti vaš trenutni izgled.