April 25, 2024

SIN MUFTIJE ZUKORLIĆA IMA 30 GODINA, ŽENU I 4 DJECE: Evo šta znači njegovo ime Usame!

Usame Zukorlić je opet u centru pažnje, a ovaj put izjavom da je njegov pokojni otac, Muamer Zukorlić – umro usljed trovanja

Usame Zukorlić tvrdi da je njegov otac Muamer Zukorlić otrovan:

“Iz jedne laboratorije dobili smo nalaz da postoji visoka vjerovatnoća da je testirana osoba bila otrovana teškim metalima, dok je druga laboratorija saopštila da je osoba otrovana hranom”, dodao je Zukorlić.

Dodao da je to istraživanje sprovela i inicirala porodica, prenosi Tanjug.

Šta znamo o Usame Zukorliću?

Sin muftije Zukorlića u međuvremenu je i stupio na dužnost prvog čovjeka Stranke pravde i pomirenja, koju je osnovao njegov pokojni otac.

Usame je muško, rijetko kad žensko ime arapskog porijekla. Izvedeno je od imena Osama. Značenje imena je lav, lavica a drugi oblik ovog imena je Usama. Numerološka vrijednost za ime Usame je 1. Osobe sa imenom Usame ostavljaju jak utisak na ljude u okolini, jer uvijek privlače pažnju. Puni su samopouzdanja. Uglavnom postižu uspjeh u životu.

https://www.instagram.com/p/BmgY2hyHhbI/

Usame je rođen 1992. godine u gradu Konstantini u Alžiru od oca Bošnjaka Muftije Muamera Zukorlića i majke Arapkinje Umeje Abu Taha Zukorlić. U Novom Pazaru je završio osnovnu školu, zatim srednju školu medresu Gazi Isa-beg. Obrazovanje nastavlja na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru gdje diplomira na pravu, zatim na Fakultetu za islamske studije gdje diplomira pedagogiju i komunikologiju.

Zvanje mastera je stekao na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru u oblasti ekonomije. Predavao je kao nastavnik u Medresi Gazi Isa-beg i radio kao asistent na pravu na Intenacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru. Trenutno je projekt menadžer na Fakultetu za islamske studije i zamjenik predsjednika Republičke izborne komisije. Govori engleski i arapski. Oženjen je i otac četvoro djece.

Nije poznato ko mu je supruga, a Usame rijetko objavljuje porodične fotografije

https://www.instagram.com/p/CWLBro8MUaa/