March 28, 2024

DRAGANA MIRKOVIĆ JE PRIJE TONIJA BILA U BRAKU SA POLITIČAREM: Evo kako njen prvi muž DANAS IZGLEDA (FOTO)

Prije braka sa Tonijem Bijelićem, Dragana Mirković bila je u dugogodišnjoj vezi sa poznatim estradnim menadžerom i političarom. Ipak, njihova veza nije opstala.

Dragana je devedesetih godina, u zenitu svoje popularnosti, bila u vezi sa Zoranom Bašanovićem, biznismenom, menadžerom i političarom. U to vrijeme Bašanović je folk zvijezdi bio ne samo dečko, već i menadžer. Nizali su uspjehe, uživali u ljubavi. A onda su krajem prošlog vijeka stavili tačku i na poslovni i privatni odnos

Mirkovićeva je ubrzo upoznala Tonija, za kojeg se bez velike medijske pompe udala 2000. godine, a sa kojim danas ima kćerku Manuelu i sina Marka.

dragana-mirkovic-1

Bašanović je u jednom intervjuu 2010. godine otkrio da nije ostao u kontaktu sa Draganom i priznao da su se jednom prilikom i tajno venčali.

zoran-busanovic

– Mnogo vremena smo tada boravili van zemlje, a kada nismo radili, išli smo što dalje, jer smo jedino tamo imali mir. Postoje turistička venčanja na dalekim destinacijama i ostrvima gde ljudi sklapaju brak iz zezanja. Tako smo se Dragana i ja vjenčali u jednoj kapeli u Las Vegasu, kao i mnogi poznati parovi, ali to vjenčanje nije nigdje zavedeno i ne važi. Ako je to bilo to neko tajno vjenčanje o kojem se pričalo, sad više nije – objelodanio je Bašanović, koji je prije veze sa Draganom bio u kratkoj romansi sa njenom koleginicom Mirom Škorić, piše Objektiv.rs.