June 22, 2024

OTAC JOJ SE ŽENIO 3 PUTA, MAJKA ČISTILA U RESTORANU: Tužne stvari obilježile djetinjstvo Dalile Dragojević, OVE DETALJE NIKO NIJE ZNAO

Pevačica Vesna Rivas, koja je ispratila rijaliti početke Dalile i Dejana Dragojevića u rijalitiju, ne prestaje da iznosi nova saznanja o ovom paru.

Vesna je sada u Grand magazinu istakla da je Dalila oduvijek željela da bude poznata.

Dalila je od malena žudjela za gradskim životom i da bude poznata. Ona je još kao mlada voljela da dolazi u Sarajevo i da sedi po mestima gde se okupljaju gradske devojke, da bi bila viđena. Imala je osjećaj da pripada višem društvu i težila je tome. To nije grijeh. Svako teži ljepšem i boljem, tako i ona. Međutim porodica je bitna, jer u sebi uvijek nosimo roditelje. Otac koji živi u Austriji, oženio se treći put kada je uzeo Dalilinu majku. Prethodna supruga mu je umrla na porođaju, dok je sa prvom dobio četvoro djece. Emina je čistila tu u restoranu kada su se upoznali. To su sve tužne stvari koje su obilježile njeno djetinjstvo – rekla je Vesna, pa nastavila:

2887517-screenshot-119-ff

– Dalila sebe vidi u nekom većem svijetu. I ima pravo da o tome mašta kao i svaka djevojka. E sad, druga je stvar što se ona prebacila u te serije koje je gledala. Da je odrasla u nekoj stabilnijoj porodici, Dalila bi sigurno postala jedna vrhunska glumica sa velikom karijerom i ne bi imala tu zlobu u sebi. Zbog načina života u njoj postoji dosta zavisti i ljubomore. Kada nekom stigne neki paket u rijaliti, Dalila odmah trči da vidi šta ima. Ne gledam ja to zločesto, jer je nju život naučio da bude gramziva, halapljiva… Stoga, Dalila treba pre svega psihički da se sredi, te kada se sve završi i izađe u komadu, ona će morati da poseti psihijatrijsku kliniku – zaključila je Vesna u emisiji “Grand magazin”.