U OVOJ KUĆI JE ODRASLA MIA BORISAVLJEVIĆ: Pevačica mesecima izbegava da dolazi u nju, razlog se vidi čim se priđe kapiji

Pjevačica Mia Borisavljević je rođena u Valjevu, a iako se zbog karijere odavno odselila iz porodičnog doma često se vraća u rodni grad.

Pjevačica trenutno živi u Beogradu sa svojim dečkom Bojanom Grujićem i kćerkom Emom.

Kako kažu komšije iz Valjeva, prije nego što se pjevačica ostvarila u uozi majke češto je dolazila u porodičnu kuću kako bi pobjegla od prijestolničke gužve i vrijeme provela sa porodicom.

(Foto: Telegraf.rs)

Pjevačicina majka Lidija boravi kod kćerke i zeta u Beogradu kako bi im pomogla oko kćerkice Eme, a kako kažu komšije, rijetko dođe u Valjevo i to samo kada ima neke neodložne obaveze.

(Foto: Telegraf.rs)

Kuća u kojoj je odrasla Mia udaljena je od ulice i buke, a pjevačica je mislila na svaki detalj i u dvorištu je po svom ukusu zasadila mnoštvo cvijeća. Kako je ljubitelj životinja, prostor krasi i žbun u obliku psa.

Pjevačici je u julu prošle godine ostala bez oca Rajka, a kako nije prošlo gdinu dana na kapiji porodičnog doma Borisavlević i dalje stoji njegova u**lica.

(Foto: Telegraf.rs)

Upravo je ovo razlog zašto se Miji više ne mili da ide u porodični dom, pošto je sve podsjeća na njega.

– Nisam je vidjela da je dolazila, baš dugo. Samo je jednom dovezla majku, to znam. Oni su dobri ljudi, a Mia je bila vezana za njega – rekla za Telegraf jedna komšinica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *