April 19, 2024

PRONAĐEN SNIMAK! ZBOG ČEGA JE ANIN MUŽ BIO KOD KONTEJNERA? Ovo je pronađeno u smeću, a evo šta je on rekao policiji!

Policija pregleda bezbednosne snimke na kojima se vidi muž Ane Volš pored kontejnera nekoliko sati nakon njenog nestanka.

Sigurnosna kamera sa prodavnice pića koja gleda na kontejner za smeće u “Svampskotu” privukla je pažnju policajaca. Više izvora “7NEWS”-a kaže da je državna policija Masačusetsa došla do video snimka koji prikazuje Brajana Volša kod kontejnera u satima nakon nestanka njegove supruge Ane Volš.

Smještena iza prodavnice pića, kamera se nalazi u blizini pijace “Whole Foods”, u koju je Brajan navodno zastao da kupi nešto za majku, prema sudskim dokumentima. Kada je “7NEWS” razgovarao sa rukovodocioma prodavnice pića i pitao da li reporter može da pogleda sporni video, od novinara je zatraženo da napusti prostoriju i da prodavnica ne može ništa da kaže dok policija vodi istragu. Volš je ranije rekao vlastima da je obavio kupovinu za svoju majku u dva supermarketa, koji se nalaze preko puta njenog doma.

Međutim, zvaničnici su rekli da Volš nije viđen ni na jednom snimku iz “Whole Foods-a” nakon što je policija prošla kroz snimke sa unutrašnje kamere. Policija je takođe odnijela kontejner za smeće iz apartmanskog kompleksa njegove majke u okviru istrage, pretražujući sadržaj na transfer stanici u Pibodiju. Pretresom je navodno pronađeno nekoliko potencijalnih dokaza, uključujući testeru za metal, dijelove tepiha, kese za smeće sa krvavim komadima tkanine i dokaze o sredstvima za čišćenje.

Ana Volš (39), žena iz Srbije koja je misteriozno nestala 1. januara 2023. godine, je majka troje djece i zaposlena je u firmi za nekretnine. Rođena je u Beogradu, a u Sjedinjene Američke Države se preselila 2005. godine. Brojni prijatelji koje je stekla su šokirani njenim nestankom i razvojem događaja. Njen suprug je uhapšen zbog optužbi da je navodio istražitelje na pogrešan trag i nasmejan je otišao u sudnicu, gdje je suočen sa dokazima tužioca koji se navodno kose sa njegovim iskazom.

(MONDO)