February 25, 2024

ODLUKA DJECE ANE ČURČIĆ – REAKCIJA KĆERKE I SINA: Evo šta će uraditi ako se pomire Ana i ZVEZDAN

Vidi joj se strah u očima

Odnos između djece Ane Ćurčić i njenog bivšeg nevjenčanog supruga Zvezdana Slavnića uopšte nije idealan. To je otkrila njena bliska prijateljica Milena Kačavenda, koja tvrdi da Anini ćerka i sin osobu koja je povrijedila njihovu majku ne žele da vide.

-Pred Anom je veliki izazov. Ušla je u “Zadrugu” gdje se nalaze Slavnić i njegova ljubavnica Anđela Đuričić, sa kojom je javno prevario nevjenčanu suprugu. Ona je to teško podnijela, a njenu patnju i bol gledala su i njena djeca. Njima se, prema prili njen drugarice, nije dopadao ni odnos koji su Ana i Zvezdan imali i prije nego što je on ušao u rijaliti.

– Anina djeca su mnogo toga gledala kad je njihov odnos u pitanju. Mislim da će sada da odu od nje ako se vrati Zvezdanu. Ko bi htio nasilnika u kući? Vjerujem da niko ne bi takvog čovjeka trpeo. Kad je Ana ulazila u rijaliti, tražila je da obezbjeđenje bude u blizini kad god priča sa Zvezdanom. To vam sve govori. Vidjela sam strah u njenim očima čim je ušla. Tek poslije se smirila, ali ja je dugo poznajem, od mene ne može da sakrije strah – rekla je Milena.

(Srbijadanas)