April 19, 2024

POTRESNA PORUKA: Roditelji Anđele Đuričić KONTAKTIRALI Zvezdanovu Anu, evo šta su je MOLILI!

Ćerkin postupak u rijalitiju ih je potpuno slomio.

Ljubavni trougao između Ane ĆurčićZvezdana Slavnića i Anđele Đuričić definitivno je obilježio šestu sezonu “Zadruge”.

Slavnićeva javna preljuba s Crnogorkom i ulazak njegove nevjenčane supruge Ane u rijaliti, kao i njena reakcija, izazvali su veliku pažnju javnosti. Ipak, svi se i dalje pitaju kako nakon Aninog ulaska cijelokupnu situaciju podnose Anđelini roditelji, koji žive u Herceg Novom.

Kako Kurir piše, oni su i dalje ogorčeni na Anđelu zbog javne sramote koju im je priredila, a navodno su toliko ogorčeni na njeno ponašanje da i dalje stoje pri odluci da je se zauvijek odreknu. Prema rečima njihovih komšija, oni apsolutno podržavaju ponašanje i stav Ane Ćurčić, a dan pred njen iznenadni ulazak u rijaliti uspjeli su i da stupe u kontakt s njom kako bi joj se i lično izvinili zbog onoga što joj je uradila njihova ćerka.

ana ćurčić

– Zvali su je dan pred ulazak u rijaliti, odmah nakon što je Veliki šef najavio Anin spektakularan dolazak u “Zadrugu”. Oni su joj se lično izvinili za sav bol, sramotu i poniženje koje joj je priredila njihova ćerka sa Zvezdanom. Pristojno i na ivici suza su je zamolili da im oprosti, iako oni nisu krivi ni za šta. Više puta su joj naglasili da ima njihovu bezrezervnu podršku i da ne štedi Anđelu jer ih je obrukala za sva vremena. Ona im se zahvalila na pozivu i poručila im da njima ništa ne zamera i da je njima možda i teže nego njoj, jer je javnim s*ksom sa Zvezdanom obrukala ne samo sebe već i celu svoju porodicu. Rekla im je da će ona da reši ovaj problem na svoj način i da će je njih dvoje zapamtiti za sva vremena – završava izvor za “Kurir”.

roditelji Anđele Đuričić

Podsj

etimo, Ana je svojim ulaskom u “Zadrugu” šokirala sve prisutne, a očekivano najviše Zvezdana i Anđelu.

– Je l’ si oprala zubiće? – pitala je Ana tada Anđelu, pa nastavila:

– Zamisli da se ovo dešava tvojim roditeljima, tvojoj mami i tati i da tvoja mama pet meseci sedi i plače, da joj se život potpuno srušio. Šta bi mislila o Anđeli – pitala je Ana.

– Da je najgora, najbezosećajnija i jako zla – rekla joj je Anđela.

Anđela Đuričić