April 25, 2024

ANA NAPOKON OTKRILA DA LI ĆE SE POMIRITI ZA ZVEZDANOM, a onda udarila na njegovu ljubavnicu “ANĐELA NEMA NI STIDA I SRAMA”

Rijaliti učesnica Ana Ćurčić, koju je suprug Zvezdan Slavnić javno prevario, progovorila je o tome kako se sada osjeća nakon suočavanja sa bivšim suprugom, ali i njegovom mladom ljubavnicom Anđelom Đuričić.

– Sve više se saosjećam sa svojom boli i izdajom. Nisam ništa iz sebe izbacila, sada nemam potrebu. Ko zna šta bih njemu još rekla. Nemam potrebu. Njega boli zbog njega, ne zbog mene. Ne možeš biti nesvjestan šta si uradio i tek se osvestiš kada ja uđem šta si mi uradio – rekla je Ana, a onda se osvrnula i na Anđelu.

– Ja ću njoj reći mnogo toga samo da se namjesti situacija. Ne dopada mi se uopšte, sve je ovo urađeno bez trunke emocija kako će biti meni. Podjednako su mi krivi. Ona nema ni stida ni srama ni u čemu. Djevojka može samo da pokaže samo šta je blud i ne moral a drži se nekih načela.

– On ima potrebu da legne pored mene, ja nemam. Ovaj put se ja pitam, od pomirenja nema ništa. Imam hiljadu emocija, volim ga. Osjećam se čudno, to je bio moj čovjek prije pet mjeseci.