April 25, 2024

“NAJBOLJE DA NEMAMO NIKAKVU KOMUNIKACIJU!” Surov raskid – Anđela ZANIJEMILA od šoka! Slavnić nikad hladniji

Tako je najbolje!

Anđela Đuričić je preležala dan u izolaciji, a zatim joj se pridružio Zvezdan Slavnić i saopštio joj da je odlučio da naprave petomjesečnu pauzu dok ne izađu iz rijalitija.

On je više puta ponovio da ne može da bude sa Anđelom u Bijeloj kući dok je Ana tu.

– Mi smo pričali, mirili se nešto, ona mi je rekla kako se osjećala, da sam ispao pi*ka, da sam trebao da pobjegnem kad sam to osjetio, ali sam se ja zavozao i zaboravio. Šta mogu da joj kažem, ona je izbacila taj dio sebe, ustala i otišla. Ja njoj u očima vidim šta je, pakao je prošla i plakala pet mjeseci – rekao je Zvezdan.

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić

– To moje i tvoje da se utrljava njoj nije okej, niko od nas nije dobro sad. Ako svo troje odemo u ludaaru, nema svrhe. Ne ograđujem se i ne bježim od tebe. Sa Anom bi mi bilo drago a popričam i da sve bude normalno koliko može, ali bar da ne bude nenormalno. Apsolutno se sekund, deteta mi mog, nisam igrao sa tobom, niti se igram. Meni je samo pet mjeseci jako dugo, može da se desi sto pedeset loših stvari, a na tebe apsolutno gledam, jer ako ona bude gledala nas kako se grlimo, ljubimo, šetamo, ne može sama ona sa tim da izađe i da izađe na dobro. Gledam da spasim sebe, tebe i nju od problema jer ste vi tri osobe koje ja… – rekao je Zvezdan

– Najbolje je da ti i ja uopšte nemamo komunikaciju, osim za stolom kad moramo – rekla je Anđela.