April 20, 2024

Prijatelji Ane Volš slomljeni nakon saznanja da je ubijena: “Poludim svaki put kada razmišljam o tome”

Prijatelji Ane Volš (39) koja je nestala 1. januara u Americi nakon saznanja da će Brajana Volša (48) njenog supruga koji je do sada bio osumnjičen za ometanje istrage, da će se ipak teretiti za ubistvo opraštaju se od nje na društvenim mrežama.

– Zauvijek ćeš mi nedostajati. Hvala ti što si mi najbolji prijatelj, moj povjerenik, moja sestra i najveće blago koje me je natjeralo da budem vjeran prema istini. Volim te Ana. Pozdravi mi Babu i mlađeg brata! – napisao je Anin najbolji prijatelj na Instagramu koji od samog početka objavljuje optimistične fotografije i citate da se Beograđanka vrati živa i zdrava.

– Nadam se da igraš na nebu, i nadam se da pjevaš u anđeoskom horu, i nadam se da anđeli znaju šta imaju. Kladim se da je tako lijepo gore u raju od kad si stigla.

Nakon toga Anin prijatelj je objavio novi niz njihovih zajedničkih fotografija, pa napisao potresan oproštaj od nje.

– Uvijek ćeš biti moj najbolji prijatelj i porodica. Počivaj u miru. Raj je mnogo svjetliji, biće sunca i mjesečine kao što si ti – napisao je njen prijatelj.

Nataša Skaj, još jedna Anina prijateljica, dan kada je Brajan Volš optužen za ubistvo svoje supruge, opisuje kao “sunčan dan usred oluje”.

“Imate nadu, ali sve u svemu, to je uglavnom tuga, jer mislim da nećemo vidjeti Anu. Ne izgleda kao da se vraća”, dodala je ona.

– Tuga je sada drugačija, a jedina uteha za mnoge je odavanje počasti Ani molitvom i udruživanjem sredstava za tri mala dječaka koja je najviše voljela.”

“Stalno u svojoj glavi vidim sliku tri dečaka koji pitaju gdje im je mama. Poludim svaki put kada razmišljam o tome”, dodala je Bardi.

Nakon što je saopštena optužba za ubistvo, Anini prijatelji su se oprostili od nje na društvenim mrežama.eograđanka Ana Volš nestala je 1. januara oko četri sata ujutru kada je taksijem trebala da se preveze do bostonskog aerodroma kako bi odletjela za Vašington, jer je navodno morala hitno da se javi na posao. U porodičnoj kući Ane i Brajana Volša istražitelji su u podrumu pronašli oštećen krvavi nož, kao i sredstvo za čišćenje u vrijednosti od 450 dolara, piše Kurir.

Brajan će se danas naći pred američkim sudom, gdje će biti prezentovani novi dokazi ovog misterioznog nestanka.

– Nastavak istrage je sada omogućio policiji da dobije nalog za hapšenje koji Brajana Volša tereti za ubistvo njegove žene. Volš će biti prevezen na sud zbog optužbe za ubistvo – rekao je juče okružni tužilac Norfolka Majkl Morisej.

Podsjetimo, Ani Volš se izgubio svaki trag u noći između 31. decembra i 1. januara. Njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak tek tri dana kasnije. Istragom je utvrđeno da je on opstruisao istragu, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož. Takođe, na smetlištu su pronađene krvave krpe i tepih, te američka policija sumnja na najstrašniji scenario. Brajan Volš se nalazi u istražnom zatvoru, gdje čeka epilog istrage.

(Kurir, Telegraf)