March 29, 2024

PRONAĐENO ANINO TIJELO? Od istražnih organa se očekuje samo jedno – svjetska javnost bruji o ubistvu Beograđanke

Amerikanac Brajan Volš iz Kohaseta kod Bostona i zvanično je noćas po našem vremenu optužen za ubistvo supruge Ane Volš iz Beograda, majke tri mala sina, i već danas će se tim povodom pojaviti pred sudom i izjasniti na optužnicu.

Ono što je novo i što američka javnost danas iščekuje jeste saopštenje i najvažnija informacija od istražnih organa – da li su pronašli Anino tijelo kad su sad odlučili da podignu zvaničnu optužnicu.

Tamošnji mediji saopštili su da je podatak o pronalasku tijela zasad nepoznat, ali da očekuju da se saznanja o tome pojave danas, kada optuženi Brajan bude izveden pred sudiju, javlja News nation.

Podsetimo, Ana je posljednji put viđena u novogodišnjoj noći posle dočeka u porodičnoj kući koju su iznajmljivali. Sa njima je bio i porodični prijatelj supružnika, prenosi drugacije.com.

Tužilaštvo je prethodnih dana gradilo slučaj protiv Brajana poslije pronalaska krvi i krvavog noža u podrumu kuće u kojoj su živeli, testere, krvavih kesa i DNK materijala na tepihu – tkiva, za koje se pretpostavlja da pripada nestaloj Ani.

Iz Tužilaštva su poručili da nema razloga za brigu jer je ionako bio u pritvoru zbog drugog slučaja – preprodaje falsifikovanih umetničkih djela Endija Vorhola.