May 17, 2024

MILOŠ BOJANIĆ: “VJERUJEM DA JE MAJA PREPOZNALA TU NJEGOVU DUŠU…”: Za pink.rs Miloš Bojanić povodom zbližavanja Maje Marinković i njegovog sina Mikice

Iskreno i otvoreno!

Već nekoliko dana zadrugari neprestano povezuju Maju Marinković i Mikicu Bojanića. U Bijeloj kući se priča da se između njih dvoje sprema nešto više od prijateljstva.

Shodno tome, kontaktirali smo Miloša Bojanića, Mikicinog oca, da nam iznese iskreno mišljenje o ovoj vezi koja je potresla sve učesnike.

U Zadruzi sam proveo mjesec dana i moj odnos sa Majom je bio kao otac i ćerka. Volela me je i poštovala kao što sam ja poštovao nju. Kod mene je sakrila hranu, svoje pahuljice i mlijeko, jede kao miš. Kada je Mikica odlučio da uđe, ispričao sam mu svoju vezu sa Majom, a on mi je rekao da će sa njom imati odnos kao sa sestrom. Rekao sam mu da je ona veoma dobra devojka, da je njen život njen život, njegov život je njegov i da ima veoma dobru dušu! Ona je jako duhovita, sjajna rijaliti igračica i jednom riječju sam mu rekao da se druži sa najboljima. Tu sam naveo Mikija i Miću, da poštujem sve starije. Nisam mu to morao ni reći, on je tako vaspitan, ne sumnjam u njega. Bio je sladak i drag od trenutka kada se rodio i takav je i ostao. Vjerujem da je Maja prepoznala tu njegovu dušu, a kada osjeti da ga neko poštuje, vjeran je kao pas! rekao je Miloš

Postoji još jedan momenat koji treba uzeti u obzir, postoji opcija da je to njihova rijaliti igra. Mikica je jako inteligentan kao i Maja, za rijaliti je potrebna ta priča tako da je i to u opciji. Po meni je to 99% opcija igre, jer tako je sve dozvoljeno osim fizičkog kontakta – rekao je Miloš.