April 24, 2024

TUŽNE VIJESTI U ZADRUZI PREMINUO OTAC ZADRUGARKE: RAZBOLIO SE i UMRO od tuge za kćerkom! PRIJE MJESEC SAZNAO DA IMA RAK

Preminuo je Ivo Kovačević, otac nestale Marijane Seifert, pobJednice Velikog brata, koja je nestala prIJe više od pola godine. Ivo je preminuo sinoć u 64. godini u šibenskoj bolnici.

Kovačević je prIJe nedjelju dana saznao da ima rak pluća, a bolest je rapidno napredovala. Tužnu vest potvrdila je i njegova supruga Gordana.

– Razbolio se i umro od tuge za našom Marijanom. Nije dočekao da sazna što joj se dogodilo – kazala je kroz suze.

Posljednji ispraćaj biće iduće nedjelje na zagrebačkom krematoriju.

Inače, Marijanina majka Gordana medijske istupe do nedavno je izbjegavala, a nedavno se oglasila i ima li novih informacija kojim ona i njen suprug raspolažu te je li miran proteszt ispred policijske postaje urodio plodom.

– Kao i proteklih šest i po mjeseci, ne dešava se ništa novo. Ivo je prosvjedovao, bio je i vratio se – rekla je Gordana za srpski Kurir.

– Ne događa se apsolutno ništa novo, i danas je muž zvao policiju u Zagrebu, kao i svaki prethodni dan, koja vodi taj slučaj. Rekli su nam da nemaju ni novih ni bilo kakvih informacija o Marijani, stalno nam ponavljaju, radi se, radi se… A što se radi, to nam ne govore, tako da ne znam što misliti, što kazati – zaključila je Gordana Kovačević koja se nedavno, oglasila na društvenoj mreži u emotivnoj objavi.

“O bože moj dragi, gdje je? Danas je šest mjeseci da si nestala, šest mjeseci prevelike boli i tuge! Ko je kriv za tvoj nestanak?’, napisala je Gordana Kovačević na svom Facebook profilu.

Mlađa kćerka pokojnog Ive trenutno se nalazi u rijaliti šou Zadruga.