May 15, 2024

OVO JE MAJKA ANE BRNABIĆ: Prošetale sinoć i savršeno uparile MODNE KOMBINACIJE

Premijerka Ana Brnabić uživala je u zimskim čarolijama sa majkom Ružicom u Beogradu.

Premijerka Srbije Ana Brnabić je žena koja uspješno obavlja svoju funkciju na samom vrhu i predstavlja našu zemlju na najbolji način. Ipak, trudi se da svoju porodicu ne eksponira javno, te detalje iz privatnog života rijetko kad objavljuje

Na otvaranju festivala „Zimska bajka“ u Beogradu na vodi se premijerka Brnabić pojavila ruku pod ruku sa majkom Ružicom Brnabić. Kako se rijetko viđa u javnosti, interesovanje za majku naše premijerke je veliko i uvijek zapaženo i sinoć je njeno pojavljivanje izazvalo oduševljenje prisutnih.

42267-zimska-bajka-15122022-0044-orig

 Poznato je da majka premijerki daje veliku podršku, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Majka Ane Brnabić je jedna jaka i odvažna dama, koja zrači divnom i staloženom energijom.

Ne možemo, a da se ne osvrnemo na sličnost između majke i ćerke. Odabrale su slične modne kombinacije, samo u drugim bojama. U pitanju su klasični i veoma popularni komadi: rolka, dug kaput, pantalone širokih nogavica i klasičan model čizama. Jednostavno i moderno, ali i udobno i upečatljivo. Drugo što je mnogima zapalo za oko jeste neverovatna sličnost u stamenom i upečatljivom stavu, ali i fizičkom izgledu.

(Najžena)