March 28, 2024

PRELIJEPA MELISA POSTAVILA ĐOKOVIĆU NEZGODNO PITANJE! Novak pričao na italijanskom, pa ZASTAO: “Ne smijem to da kažem ovdje”

Novak Đoković došao je u Torino na Završni masters i tamo je pričao na italijanskom. Sreo se i sa Nemanjom Radonjćem, a onda je u zvaničnom dijelu programa pokazao zavidno znanje ovog jezika, piše Mondo.rs

 Doduše, dobio je i jedno pitanje na koje nije smio da odgovori.

Voditeljica Melisa ga je pitala o njegovom navijačkom opredjeljenju, odnosno o tome što navija za Milano. “Ne znam da li smijem to da kažem ovdje sada, hajde da nastavimo dalje”, sa osmehom je rekao Novak dok su se svi ostali smijali. Đoković je u “grupi smrti” sa Stefanosom Cicipasom, Danilom Medvedevom i Andrejem Rubljovom.

capture

 U drugoj grupi su Rafael Nadal, Kasper Rud, Feliks Ože-Alijasim i Tejlor Fric koji je upao poslije povlačenja Karlosa Alkaraza.

“Veliko mi je zadovoljstvo što igram ovdje, uvijek uživam kada igram u Italiji. Kada pričam na italijanskom vjerujem da se to više sviđa ljudima ovde. Ovo je jedan od najvećih turnira u našem sportu, učestvuju najbolji igrači na planeti. U isto vreme je i odgovornost da se pripremiš što bolje i da dovedeš tijelo u najbolje stanje za kraj godine. Prošli put sam izgubio u polufinalu, volio bih da napravim korak dalje ove godine”, izgovorio je Novak. 
Jedno od pitanja ticalo se obaranja rekorda kao dodatnog motiva za igranje tenisa. “Rekordi su sada deio motivacije zaista, Nadal i ja smo među starijima ovde, ali znamo kako se oni osjećaju, bili smo i mi mladi”, sa osmjehom je zaključio Đoković i nasmijao i Raf.