April 29, 2024

NAKON AFERE ZVEZDANA I ALEKS, OGLASILA SE NJEGOVA SUPRUGA: Neće mu biti dobro – JAVNO MU ZAPRIJETILA

Danima se polemiše u šestoj sezoni Zadruge o odnosu Aleksandre Nikolić i Zvezdana Slavnića.

Podsjetimo, Zvedana su zadrugari povezivali i sa Majom Marinković, ali su Slavnić i Marinkovićeva oštro demantovali da među njima postoji bilo šta više do samo prijateljstva.

S obzirom da se “digla prašina” o navodnim pogledima i dodirima sa Aleksandrom Nikolić, djevojkom Dejana Dragojevića, koji je poijbedio prošle sezone, kontaktirali suprugu Zvezdana Slavnića, koja se oglasila, te je ovim povodom prokomentarisala učešće svog supruga,,

Ana  je dostojanstveno navela da je ona, stub porodice, te da sa visine gleda rijaliti program, budući da je svjesna sebe i svoje vrijednosti.

– Kako se ne izjašnjavam po pitanju Zvezdanovog učešća u Zadruzi 6 osim kad sam na samom početku dala izjavu napraviću izuzetak ovaj put i reći svoje mišljenje .

– Zvezdanovo učešće mi se dopada po pitanju svih tema u pomenutom šouprogramu ali veliki akcenat stavljam na njegovo ponašanje i odnosa sa ženama koje su unutra. Smatram da jedan čovjek koji ima 46 godina ne bi sebi smio da dozvoli da ima takav način ni priče ni ponašanja i iskreno, šokirana sam. Kada imas stav u odnosu, ne može da se dogodi nikakva priča a svjedoci smo da se njemu to već često dešava . Ja ovo mišljenje nemam od prije 2 dana imam ga već duže vrijeme.Vidjećemo šta će sve ovo donijeti njemu a šta mu uzeti .

– U svakom slučaju malo je reći da je ovo ispravno ponašanje oženjenog čovjeka. Ali kako bi rekli zadrugari da poentiram “Ne radiš ništa, a zapravo radiš sve”! – rekla je Zvezdanova supruga za SrbijaDanas.

Pitali su Anu da li njegovo dosadašnje ponašanje i učešće može ugroziti odnos sa njom i samim tim i njihov brak:

– A šta biste vi uradili na mom mjestu? Ja sam stub koji održava da se sve ne raspadne i on to zna. On vrlo dobro zna ko sam ja – rekla je Ana, a na pitanje da dobije poziv sa Zvezdanom, Slavnićeva supruga  je rekla:

– Mislim da mu ne bi bilo ni malo prijatno kada bi 5 miliona ljudi čulo šta ja imam da mu poručim – zaključila je Ana.

Izvor:SD