May 21, 2024

SLAVLJE U PORODICI KĆERKE NEDE UKRADEN: Pjevačica objavila lijepu vijest, čestitke stižu

Kćerka Nede Ukraden rijetko se pojavljuje u javnosti.

Neda Ukraden aktivna je na društvenim mrežama, gdje svoje obožavaoce redovno obaveštava o nastupima, poslovnim uspjesima, ali i radosnim događajima iz privatnog života. Njen najveći ponos su njeni unuci, Aleksandra, Neda i Dušan, ali i kćerka Jelena koju je dobila tokom braka sa bivšim suprugom Milanom Biblijom koji je preminuo 2013. godine.

“Odrasla sam kao jedinica, kao i moja ćerka. Ona je moja najveća snaga. Bogu hvala da mi je sa zetom Peđom podarila najveće blago na svijetu, moje unuke, tri moja najveća pokretača i moju sreću. Ja sam srećna žena, zaista, i ništa više od života ne tražim. U ovim godinama imam publiku od 7 do 77 godina, pored srećne porodice, pa šta više da poželim”, rekla je nedavno kaže za “Scenu” Neda, koja je sada objavila ćerkinu fotografiju sa zetom i otkrila da su se na današnji dan prije 13 godina vjenčali.

https://www.instagram.com/p/CjTDLtIsbRF/

“Sretna vam godišnjica braka! Čestitam vam 13. godina vaše ljubavi, koju ste krunisali brakom na današnji dan. Hvala vam za divne anđele, moje unuke koji su kruna vaše ljubavi i najveća radost u našim životima. Jos dugo zajedno uživajte u vašim životima i vašoj divnoj dječici”, poželjela je Neda ćerki i zetu.

 Jelena je jednom prilikom ispričala da Neda unuke obožava.

“Mamu djeca raduju najviše na svijetu i uz njih joj sve lakše prolazi. Kad nas je u februaru napustila baka poslije duge i teške bolesti, mamu su jedino unuci mogli da nasmiju i skrenu joj misli. Sreća je da imamo veliki stan toliko da moramo da se dozivamo telefonima i da pišemo poruke jedni drugima, tako da mama uvijek može da se izoluje i odmori. Međutim, ona to retko radi. Moja majka ima energiju kao niko, ima snagu zmaja na sceni, a kod kuće je nježna baka unucima”, rekla je kćerka Nede Ukraden.

Izvor: Lepa&Srećna