May 6, 2024

JOVANA MISICA ZABORAVILA STEFANA! UHVAĆENA SA CECINIM BIVŠIM U KAFIĆU: Kariću zbogom!

Nakon iznenadnog ljubavnog brodoloma, veliki su izgledi da će Jovani Ljubisavljević, bivšoj učesnici “Zadruge”, ponovo zasijati sunce na polju ljubavi.

Ljubisavljevićeva je izbjegavala noćne izlaske punih deset mjeseci, koliko je Stefan bio u “Zadruzi”, međutim bolni raskid riješila je da lakše prebrodi u društvu, među ljudima, a u jednom noćnom klubu nedavno je upoznala Bogdana Srejovića, beogradskog ugostitelja, inače bivšeg emotivnog partnera folk zvezde Cece Ražnatović. Varnice su, kako priča izvor, sjevnule “na prvu”.

– Jovanu smo svi konačno nagovorili da malo živne, ništa neće postići niti će joj biti bolje ako samo sjedi kući, u četiri zida. Počela je malo da se kreće po gradu, prija joj da je među ljudima, ali i pažnja drugih muškaraca – počinje priču izvor blizak Ljubisavljevićevoj.

– Nedavno je u jednom izlasku upoznala i Bogdana Cecinog. Zapravo, on je prvi nju primijetio, šmeknuo je, stalno je tu po gradu. Razmijenili su nekoliko pogleda i osmijeha, a onda joj je prišao da se upoznaju. Popili su piće, kratko su pričali, dvadesetak minuta i to je to, ništa specijalno. Ali odmah se osjetila neka energija, ponovo sam na Jovani vidjela onaj osmijeh, e sad vidjećemo šta će biti – kaže izvor, a da su se zaista konektovali jasno je i na Instagramu.

Iako to ranije nije bio slučaj, Jovana i Bogdan su se zapratili na društvenoj mreži Instagram. Ima li vatre gdje je i dima i hoće li ovo poznanstvo prerasti u ljubavnu romansu, ostaje da vidimo.

Podsjećanja radi, Bogdan Srejović u žižu interesovanja javnosti dospio je zahvaljujući Ceci Ražnatović, sa kojom je bio u emotivnoj vezi. Isprva su svi govorili da Ceca pored Bogdana blista kao nikada prije, zajedno su išli na javna mjesta i porodična okupljanja, međutim tačku na emotivnu vezu stavili su početkom februara ove godine.