March 29, 2024

KOMŠINICA LJETI UVIJEK DRŽI FLAŠU VODE NA KOMODI: Kad sam vidjela rezultat stavila sam po 1 flašu u svaku sobu

Svakim danom iznova gledamo kako temperature samo rastu i prelaze i 35 podeok Celzijusove skale. Ako niste te sreće da dane možete provoditi na plaži, verujemo da tražite načine kako se osvežite unutar svoja četiri zida.

Klima je, naravno, najjednostavniji način, ali mnogi nisu veliki obožavaoci ovog načina rashlađivanja. Ako ste u potrazi za prirodnijim načinom kako spustiti koji stepen temperature u svom domu, donosimo jedan genijalan i prije svega jednostavan trik.

Sve što vam je potrebno je plastična flaša od 1,5 litra koju ćete ispuniti vodom i ostaviti u frižideru preko noći. Sledećeg jutra flašu stavite na najviše mjesto u prostoriji, na primjer na ormar ili policu.

Hladna flaša vode će rashladiti prostoriju i sniziti temperaturu. Jedna flaša je dovoljna za prostoriju od oko 20 metara kvadratnih, a ako imate veću prostoriju, raspodjelite na različite dijelove sobe dvije do tri flaše.

Ako postavite flašu u svaku prostoriju, uspješno ćete sniziti temperaturu. Takođe možete u frižider staviti više flaša i tokom dana ih mijenjati. To se preporučuje kada vladaju visoke ljetnje vrućine.