March 29, 2024

OGLASIO SE BRAT MARKA OSMAKČIĆA NAKON LAŽIRANJA SMRTI OCA FRANJE: Poruka od 3 riječi (FOTO)

Porodica Osmakčić našla se u centru skandala. Naime, Franjo Osmakčić je lažirao svoju smr-t kako bi izvukao sina iz rijalitija.

Mario Osmakčić, brat Marka Osmakčića, oglasio se sada na svom Instagram profilu fotografijama prvo sa Markom, a potom sa članovima porodice.

3061985-screenshot-39-ff

– Krv nije voda! – napisao je Mario ispod slike iz rijalitija Zadruga 5, kada je porodica Osmakčić došla Marku u posjetu. Na slici se vidi i Franjo, Markov i Mariov otac, u crvenoj jakni.

Nakon toga, Mario je objavio fotografiju iz noćnog provoda, Marko ga je ljubio u čelo, a emotikoni u obliku srca nisu izostali.

3061983-screenshot-40-ff

Ovo ne bi bilo sramotno da nisu uradili jezivu stvar, koju je i Milan Milošević, voditelj, sinoć zvanično saopštio u programu:

– Marko Osmakčić je napustio ”Zadrugu” kao što svi znate, a razlog njegovoj izlaska jeste sm-rt njegovog oca Franja Osmakčića. Ipak, stvari su postale još bizarnije. Osmakčići su osmislili sve i iscenirli sm+rt kako bi ova djevojka abo–rtirala. Sve su iscenirali kako bi Viki donijela odluku da abortira. Svuhet je zgrožen! – rekao je Milan, kog su zadrugari u nevjerici gledali, a Vikitorija Mitrović koja nosi Markovo dijete, počala je da jauče i plače.