March 28, 2024

IZNENAĐENJE! ISAK NE DOLAZI SEBI: Evo šta mu je priredila Aleksandra

Ljubavni par Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović dva mjeseca su uspeli da kriju od javnosti da su zajedno, a nakon što su uhvaćeni u ljubavi, više ne kriju koliko znače jedno drugom.

Isak je priznao da neće upoznati djevojku s roditeljima dok ne bude siguran da će je oženiti, ali je Aleksandru ipak predstavio svojima, a i ona je njega upoznala s majkom.

“Pa ne bih ja, ali raskrinkao nas je ‘Paparaco lov’, ali dobro (smijeh). Krili smo dva mjeseca, sada možemo na kafu otići. Još nisam upoznao baku, ali moram otići u Žitorađu da je upoznam. Nismo počeli sa upoznavanjem, ona je upoznala moje preko video poziva, ja sam upoznao njenu majku. Tek smo počeli, biće svega”, otkrio je medijima.

aleksandra-isak-830x553

Priznao je i da su oboje ljubomorni, ali u granicama normale, kao i da su provjeravali telefone jedno drugom samo na početku veze. Takođe je otkrio i čime ga je Aleksandra iznenadila samo deset dana nakon što su započeli vezu.

“Već desetog dana mi je kupila poklon. Kupila mi je omiljeni parfem, ne jedan, nego dva. Oduševila me je. Nema ga svugde, ali ona je uspjela da ga pronađe”, rekao je Isak, koji je i njoj kupio poklon i jedva čeka da se Aleksandra vrati iz Pariza, gdje se trenutno nalazi zbog nastupa.