KOJA MAJKA SA SLIKE NE DRŽI SVOJE DETE? Izaberite odgovor i saznajte šta drugi misle o vama! – Vesti Nove
June 26, 2022

KOJA MAJKA SA SLIKE NE DRŽI SVOJE DETE? Izaberite odgovor i saznajte šta drugi misle o vama!

Odgovor na ovo jednostavno pitanje otkriće vam kako komunicirate sa drugim ljudima, kako vas oni vide i šta vam je najveća mana u tome!

1 – Nemate puno prijatelja, ali kada se vežete za nekoga, uradićete sve da oni budu srećni! Cenite svoj lični prostor i ne dozvoljavate nikome da ga narušava. Ako se pred vama nalazi neka važna odluka, radije ćete sedeti sami i neko vreme razmišljati nego pozvati nekoga za savet. Vaša porodica i prijatelji mogu da 100 odsto računaju na vas – nikada ih neće izdati. Međutim, nekada se previše žrtvujete za druge ljude.

2 – Ako nekoga treba da saslušate – tu ste! Uvek ste spremni da pomognete drugim ljudima i ne možete dugo da budete ljuti na nekoga. Lako upoznajete nove ljude i imate puno prijatelja. Vaše kolege vas cene. Ipak, kada vam se neko dopada, prerano se otvarate i govorite o svojim osećanjima, a onda shvatite da ste ipak pogrešili.

3 – Vi ste mirna osoba, ljudi vole da pričaju sa vama. Verujete da je prijateljstvo važan deo života i zaista uživate u vremenu provedenom sa drugim ljudima. Lako postižete kompromise, čak i preobratite ljude na svoju stranu. Međutim, umete da budete previše impulsivni pa tako čak i ako nađete najmanju manu kod nekoga, u stanju ste da potpuno prekinete odnose sa tom osobom.