April 26, 2024

OVAKO DANAS IZGLEDAJU DIVNA I MARKO DNK Soraja joj je obećala operaciju, a zapravo se samo ovo promijenilo – ljudi je gledaju i NE VJERUJU (FOTO)

Divna i Marko Kocić iz Dubnice postali su poznati javnosti nakon učešća u emisiji “DNK” na Pinku, a naziv emisije im je ubrzo, uz vlastita imena, postao nadimak. Međutim, prava senzacija postali su zahvaljujući učešću u rijalitiju “Zadruga”. Starleta Soraja Vučelić čak je i obećavala da će Divni pomoći u vezi problema sa kičmom, da će joj dati novac. Divna je bila presrećna zbog starletinih reči, ali od tog obećanja nikad nije bilo ništa.

Otkako su izašli iz “Zadruge”, povukli su se u ilegalu, a sada je na TikToku isplivao snimak koji pokazuje kako danas izgleda ovaj bračni par – Divna i dalje ima problem sa kičmom, a jedina vidljiva promjena na njoj je to što je izvukla pramenove na kosi, pa polako postaje plavuša

1

Podsjećanja radi, njima je socijalna služba svojevremeno oduzela dijete, a dvije godine kasnije uspjeli su da vrate ćerku a dobili su i sina. Njih dvoje su i dalje u braku, gaje svoju djecu, a nisu se ništa mnogo promijenili.

2

(Pink.rs)