April 19, 2024

BABO HUSO DONIO KONAČNU ODLUKU, IMA PORUKU ZA DALILU: Tiče se kuće u Gornjem Šepku

Otac Dalile Dragojević, Huso Mujić, odlučio je da odgovori Dejanu Dragojeviću na optužbe da ga je rođak izbacio iz kuće.

Naime, Dejan je u “Zadruzi” javno iznio da je Dalilinog oca rođak izbacio iz kuće i da je morao da se useli u njegov i Dalilin dom u Gornjem Šepku

 Ko je ispaštao? Ko je morao da napusti kuću zbog tebe? Hoćeš da pominješ imena? Ja sam ti stvorio komunikaciju sa tvojom familijom! Zašto te sestra nije zvala na svadbu? – rekao je Dejan.

Sada se tim povodom oglasio Huso Mujić za Blic i priznao da je to sve laž.

– Nikada me niko nije istjerao iz moje kuće. Ja i dalje živim ovde i radim u prodavnici. Vjerujte mi da nisam bio više od dva mjeseca u kući kod Dalile i Dejana, posljednji put sam išao da pustim grijanje – poručuje Huso i komentariše da je veoma loše što njegova ćerka ulazi u bilo kakav ljubavni odnos sa Anđelom Rankovićem.

2808979-dalila-i-huso-ls

– Nikako njoj ne treba bili kakav odnos sa Anđelom, pogotovo da ne ulazi iz veze u vezu. Izdržaće ona sve, jaka je, neka gleda u budućnost to je najbitnije od svega. Napraviće grešku sa Anđelom, neka igra sama do kraja rijalitija – smatra Dalilin otac koji ujedno odgovara i na Dejanove optužbe da je njegova bivša žena Emina Mujić “narkomanka i kockarka”.

– Možda je i moguće da je Emina to radila, ali svakako nije u redu da tako nešto priča za nju. To je njegova bivša tašta – zaključuje Huso Mujić.

Huso Mujić se ipak predomislio i otkrio da ne želi da istjera Dalilu iz kuće u Gornjem Šepku.

– Neću dati Dalili da završi na ulici. Pustiću je u kuću. Ona će imati svoj dom, najviše bih volio kada bi se i ona i Dejan vratili u Gornji Šepak.