April 24, 2024

“NE ŽELIM DA JE ZAVLAČIM” DEJAN NASLUTIO KRAJ VEZE SA ALEKS: Ona još ništa ne zna, KAMERE SNIMILE RAZGOVOR (VIDEO)

Naredni sagovornik voditeljke Ivane Šopić je Dejan Dragojević koji je bez dlake na jeziku progovorio o svim aktuelnostima iz svoje veze sa Aleksandom Aleks Nikolić ali i svim ostalim aktuelnostima u Bijeloj kući, a onda se dotakao i svoje porodice.

Sinoć ste Aleks i ti imali žestoke svađe, šta se dešavalo – pitala je Ivana.

Svašta se dešavalo, znao sam da ćemo se posvađati… Ja sam iskren prema njoj i neću da je zavlačim. Krivo mi je što joj nekako rušim svijet ali ja sam promijenio tok dešavanja u par meseci. Vidim ja da je ona dobra i da nema lošu namjeru – rekao je Dejan.

Čini se da ti više pokazuješ ljubav, a onda ona kaže da joj teško pada pomisao da se razdvojite na mjesec dana – rekla je Ivana.

Vidim da joj se sve veća tenzija kako ide kraj, ja sam se opekao i nije da sam ja sada nešto ne znam šta ali mi je stalo do nje. Ona se trudi, vidim ja to. Neću da je lažem, smatram da treba da budem iskren, neću da živi u iluziji. Želim da provodimo što više vremena zajedno, pričamo o nekim glupostima stalno, ali moraš nekada da ideš da radiš. Svjesna je ona toga, ali iz aspekta zaljubljene gleda drugačije – rekao je Dejan.

Da li si znao da ćete ti porodica pružiti podršku ovuliku – pitala je Ivana.

Nisam, mami sam rekao da se ne oglašava, ja sam od toga dobijao nervni slom, nakači se sto baba nekih. Uvijek sam rekao da treba da se David oglašava samo. Ja vidim da se trude oni kada pošalju nešto meni i tako. Ali se nadam da oni ne komentarišu učesnike. Kada su se prvi put javili ja to nisam prihvatio… – rekao je Dejan.

Dobio si baklave od bivšeg tasta, tvoja reakcija je bila burna, vidjelo se da ti je drago – rekla je voditeljka.

Znaš kako, ne znam kako bih to objasnio. Nemam šta ja njega da razočaram, uvijek sam dobro govorio o Husi, ni jednom ga nisam uvrijedio. Ja ću se čuti sa njim poslije rijalitija, imamo top odnos i kontakt, napolju ako se desi kontakt desio se i to je to. Ja nemam reakciju neku . rekao je Dejan.

Anđelo je počeo ponovo da se druži sa Dalilom, da li je Car pokušao da se pomiri sa Dalilom zbog narušenog ega – pitala je Ivana.

Meni je to smiješno, oni su meni presmiješni. Ja sa Dalilom ne bih riječ progovorio. Danas igramo kockice, i ja igram sa jednim bivšim i jednim sadašnjim zatom. Filip Car i ona su se konektovali i to je specifičan odnos i da bude ne znam koja Zadruga, oni će biti zajedno. Kao Miljana i Zola će biti. On je istripovao da je kapetan, a i ona ne znam šta sve. Smešno mi je – rekao je Dejan.

U video – prilogu pogledajte detaljnije: