April 20, 2024

GOCA ŠAULIĆ NAŠLA NOVU LJUBAV, SRPSKI MEDIJI OTKRILI O KOME SE RADI: Evo ko je u pitanju

Emotivni život Goce Šaulić pretvorio se u košmar 17. februara 2019. godine, kada je njen voljeni suprug Šaban poginuo u saobraćajnoj nesreći. Od tad, Goca se rijetko pojavljuje u javnosti, a još rjeđe na njenom licu je moguće vidjeti osmijeh, međutim, to bi sada moglo da se promijeni. 

Kako pišu domaći mediji, Goca Šaulić postala je predmet interesovanja jednog inspektora, koji porodicu Šaulić poznaje godinama. U vrijeme dok je Šaban bio živ, Goca je inspektoru bila samo tiha patnja, a sada, kada je od njegove smrti prošlo izvesno vrijeme, anonimni inspektor trudi se da udovicu Šabana Šaulića obori s nogu. I Goca i Šaban su bili baš dobri sa tim inspektorom…

Prva Goca je rado izlazila sa njim kad god bi zvao nju i Šabana, oboje su ga cijenili kao prijatelja – kaže dobro upućen izvor za “Scandal!” i dodaje: – Svi koji smo bili u tom društvu, znali smo da je on slab na Gocu, ali je i sam bio svjestan da je Šaban za nju bio jedan jedini. Međutim, sada kada se nažalost desilo šta se desilo, on je uporan da je osvoji, čak mašta i o tome da je zaprosi – priča o inspektorovim željama izvor. Kako sada stvari stoje emotivni život Goce Šaulić mogao bi da dobije novi, potpuno neočekivani epilog, a da li ova romansa zaista ima potencijal, ostaje da vidimo.