May 17, 2024

HAOS U ZADRUZI! ALEKS BEZ KOČNICA: Sasula mu sve u lice (VIDEO)

Haos i dalje traje!

Aleksandra Nikolić je produbila svoj sukob sa Anđelom Rankovićem, koji traje danima, tako što ga je navela za najkoristoljubiviju osobu

Na prvo mjesto ću staviti Anđela, koristi svaku situaciju da se uvali. Prvo se približio Ani kad je bila u hajpu, pa onda Sandri kad je ona bila zbog “Sudbinskih lisica”. Sad se približio Mini, a Matoru iskorišćava zbog hrane – rekla je Aleks.

-Ja sam od “Zadruge 1” u odličnim odnosima sa Minom. Matoroj nikad nisam tražio hranu, ja kao muškarac znam da spreman, za razliku od tebe, koja si sad naučila da bariš jaja. A što se tiče ulaska u odnose, mogao sam prošle godine u neke da sam želio, a nisam – pričao je Anđelo.

-Milo mi je zbog tebe. Na prvom mestu mi je Anđelo, na drugom mestu mi je Mateja zbog situacije koja se izdešavala. Na treće mjesto mogu da stavim i Milicu i Minu – nastavila je Nikolićeva.

-Ali budi pametna – rekao je Mensur.

-Milica hoće da ispadne što jadnija, a Mina da se opere od nekih svoji stvari, hoće da ispadne dobra. Tako da ne mogu da se odlučim između njih dvije, ali staviću Minu, pošto sam u lošijim odnosima sa njom – dodala je Aleks.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.