April 18, 2024

RAZVELA SE KRSTINJA TODOROVĆIĆ: Evo kako izgleda njen bivši muž, bili su u braku 4 godine

Krstinja Todorović i njen suprug okončali su brak poslije četiri godine.

Zvezda Granda Krstinja Todorović razvela se poslije četiri godine braka, i to nakon dvije operacije kojima se podvrgla kako bi smršala i postala “nova žena”

Iako je postigla željeni izgled nakon operacije smanjenja želuca, a potom i uklanjanja viša kože, Krstinja priznaje da prolazi kroz jedan od najtežih perioda u životu, upravo zbog odluke da okonča brak.

“Kažu da je razvod ravan maloj smrti, gubitku voljene osobe i to je nešto što čovjek ne može tek tako, ravnodušno da prođe. To je velika patnja, bol. Ali život je nepredvidiv, to se dešava, a mi smo tu da podnesemo najbolje što možemo”, rekla je pjevačica.

zwlk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvt1rnn01eqv8vzjjiztyxytbimjm2mte5ota3yjyzmwe0n2u5zje3nmquanbnkzmczqswaieaaq

“Ovo je najgore vrijeme u koje je mogao da mi se desi razvod. Ali trebalo je da se desi, nije moglo da funkcioniše, bilo bi mučenje za obe strane”, priznala je i dodala da je sa suprugom ostala u dobrim odnosima.

kristinja-004

“Nemam problem da iskreno pričam o svemu, neću bježati od toga da kažem bilo šta. Nikada neću reći da je moj suprug loša osoba, ili da je bila treća osoba u pitanju. Jednostavno nije išlo, nije nam se dalo i to je jedini razlog. Nismo se ogriješili jedno o drugo i to je jedina istina”, otkrila je Krstinja Todorović u emisiji Grand magazin.