March 29, 2024

KO JE BOGATI DEČKO MILJANE KULIĆ: Nenad je razveden, gradi zgrade, ima čak 7 STANOVA, EVO ŠTA MISLI O ZOLI (VIDEO)

Nenad Macanović ušao je u rijaliti šou Zadruga kao dečko Miljane Kulić. Macanović je uspješni biznismen koji ima, kako je Miljana ispričala, čak sedam stanova i da gradi zgrade.

On do sada nije bio poznat javnosti i nije ga nikada zanimalo da bude dio srpske javne scene, a sasvim slučajno je upoznao zvijezdu rijalitija.

Naime, Miljana je ispričala da je Nenada upoznala u cvjećari njegove sestre i mame. On do tada nije pratio i nije znao ko je ona, niti ju je gledao u rijalitijima. Mama i sestra su ga pozvali da dođe u cvjećaru kako bi upoznao Milanu, koja je došla sa mamom Marijom kako bi kupila cveće. On je posle toga ponudio Miljani da bude kod njega, što je ona i pristala i nekoliko dana spavala kod njega u stanu. Poslije toga se i rodila ljubav.

Nenad je 1989. godište i ima čak sedam stanova, razveden je i ima dvoje dece.

“Željko ga toliko voli, toliko su vezani, razveden je, ima dvoje djece. On radi izgradnju kuća i stanova, ima sedam stanova”, pričala je Miljana, dok se Miki iznenadio: Vidi, Miljanje, uhvatila investitora.

Nenad je razgovarao sa Mikijem i otkrio da je u braku bio samo godinu dana.

“Žena mi je iz Beograda, bili smo u braku godinu dana, razveo sam se prije dvije-tri godine”, ispričao je Nenad, dok se Miljana šalila da bi se on odmah vratio njoj da ga ona hoće.

Prije nego što je ušao u Bijelu kuću, otkrio je da je sa Miljanom u vezi tri mjeseca.

“Mi smo već tri mjeseca zajedno. Moji roditelji su neutralni, nemaju komentar. Neće da se miješaju u moj izbor – rekao je Nenad.

– On ima 32 godina, nema šta mama da mu traži djevojku – dobacila je Miljana.

– Ne bi bilo logično da ja budem dobar sa Zolom kao Miljanin dečko. Nismo se dogovarali, mislim da je normalno da mi nemamo nikakav odnos poslije svega što je uradio Miljani – kazao je Nenad, prije nego što je ušao u Zadrugu.