March 29, 2024

NAJGORE ŽENE ZA BRAK ROĐENE SU U OVA 2 ZNAKA: A evo i u koja 2 horoskopska znaka su rođene NAJBOLJE SUPRUGE

Astrolozi su uporedili karaktere svih dama Zodijaka i istakli dve najbolje ocijenjene u ulozi supruge, kao i dvije najlošije ocijenjene.

Evo kome su pripale ta laskava i ne baš laskava titula:

Najbolje ocijenjene: Vodolija

Prvo mjesto ide ženi Vodoliji. Ona zna biti toliko sjajna supruga da se čini nestvarnom. Supruga Vodolija – gotovo mitska žena, heroina muških snova: zauvijek lijepa, pozitivna i draga. Ona će uvijek živeti zadovoljno i sretno pored svog supruga.

Nikada neće živjeti s njim sam iz pogrešnih razloga. Ako se zabavljate sa ženom Vodolijom i niste je do sad oženili, vi vjerovatno ne znate da cijeniti prave stvari.

Ovan: Žena Ovan je asocijacija za tvrdoglavu ženu, ali samo ljudi koji su sa njom u braku znaju da pored sebe imaju pravo blago.

Da, ona zna biti tvrdoglava, ali ta njena “mana” se ne ističe u moru ostalih osobina koje je čine sjajnom suprugom. Ona će uvijek težiti da bude lijepa, da izgleda dobro. U isto vrijeme će se savršeno brinuti o kući, porodici, mužu, djeci… I da, imaće vremena za sve.

Takva je žena Ovan.

Najlošije ocijenjene kao supruge su sljedeće dame Zodijaka:

Škorpija: Nevjerovatno atraktivna , očaravajuće inteligentna i lijepa mlada dama, ali najlošije ocjenjena među suprugama Zodijaka. Brak sa Škorpijom će biti sjajan dok traje ljubav i zaljubljenost.

Ali, koliko to traje? Kada se strasti počnu stišavati Škorpija bi mogla otići da kuca na druga vrata tražeći još, jer ona živi od strasti i uzbuđenja. To je njena omiljena hrana.

Riba: Slično Škorpiji. Vrlo lijepa i priatna žena koja jednostavno ode kada joj nije sve po volji.

Koliko je osjetljiva, toliko može biti i hladnokrvna. Nekako ide iz krajnosti u krajnost po tom pitanju. Veoma je loša u balansiranju. Koliko god se trudile da budu sjajne supruge nešto drugo (ili neko drugi) im lako odvrati pažnju.