April 18, 2024

LJUBA PANTOVIĆ OVAKO JE IZGLEDA BEZ SILIKONA, NA OPERACIJE SPISKALA 25.000 EURA: Isplivala fotka od prije 18 godina, KAO DRUGA ŽENA (FOTO)

Fitnes instruktorka i bivša rijaliti učesnica Ljuba Pantović objavila je fotografiju staru oko osamnaest godina, kada je izgledala potpuno drugačije.

Poznato je da je do danas Ljuba promenila izgled brojnim estetskih zahvatima i operacijama, ali i dugogodišnjim treniranjem

Osim Ljube, tu je i mala Aleksandra Subotić, koja je nekada bila bucka, a koja je danas dovela liniju do savršenstva, majka je dvoje dece i učestvovala je u raznim rijalitijima.


“Za promenu jedna normalna slika od pre, ja mislim, 18 godina. Slika je nastala u Budvi, na terasi teretane gde sam trenirala dok sam bila na odmoru”, napisala je Ljuba na Instagramu.

“Šest puta sam operisala grudi i konačno sam zadovoljna. Koštalo me je 25.000 evra, ali ne žalim. Operacije sam sama finansirala, jer ne dozvoljavam da mi iko išta plaća. Ne bih podnela da neko ide okolo i priča da mi je kupio grudi”, rekla je Ljuba nedavno za Informer i otkrila da, otkako se “doterala”, nepristojne ponude samo pljušte.

screenshot-32