March 28, 2024

“Izgledaš mi ko baba”, DEJAN IZBLAMIRAO DALILU- HITNO PREKINUTA EMISIJA: Ona razlupala sve pred sobom, ovo nije očekivala (VIDEO)

Šok!

Dalila Dragojević je u jednom trenutku prekinula emisiju kako bi mogla da se obrati naciji i saopšti da je trenutak kada su se Dejan Dragojević i Nenada Aleksić Ša zagrlili, za nju blam vijeka!

-Meni je pao pritisak, zaspala sam na ugaonoj i onda čujem da se ovde čuli momenti zagrljaja od Nenada i Dejana, u šoku sam. Žena treba da budu oliši i da ih gaze. Kaže muškarci vole ove što je iskoristio. Plakati, šta pronašao se, grle se, zbog čega. A ja se trudim, sebe sputavam, osjećam se loše, kosa mi opada, trudim se tu oko svega i na kraju šta sam doživjela. Blam vijeka – pričala je Dalila.

-Izgledaš mi kao ona baba što kaže, cijeli život sam štedjela, jela koske i kačamak i šta sam uštedjela, ništa… – smijao se Dejan.

-Dalila je otišla u spavaću sobu i počela da udara nogama o vrata garderoba, a onda pala na krevet. Zadrugari su odmah dotrčali do nje, a Filip Car je posebno htio da je utješi, pa joj poručio da se ne brine!