July 22, 2024

Danas su 4 HOROSKOPSKA ZNAKA NA UDARU – PRVI PUN MJESEC OVE GODINE: Oni neka se posebno pripaze, NIJE DOBRO…

Prvi pun Mjesec u 2022. godini desiće se između 17. i 18. januara, a poznat je i kao Vučji Mjesec, zbog starog vjerovanja da se u ovom periodu čuje zavijanje vukova zbog gladi tokom hladnih, zimskih mjeseci.

Ovaj period biće obojen izraženim emocijama i osetljivošću, što nije ni čudo s obzirom na to da je u znaku Raka. Kako će biti kontakta sa Uranom, biće pojačana ljubomora.
 
Uran i retrogradni Merkur su u kvadratu što može dovesti do nemira kada je javna scena u pitanju kao i do naših ličnih nemira.

Pun Mjesec u Raku 17. januara ove godine će biti u opoziciji sa Plutonom u Jarcu. Ovo je veoma izazovan aspekt koji označava borbu emocija, moći, kontrole.

 Pun Mjesec utiče na sve znakove Zodijaka, a posebno na ova četiri:

Ovan

Ovo je period u kome ćete više nego ikada ranije osećati nostalgiju, a prisjetićete se i teških trenutaka iz prošlosti. Pokušajte da ne utonete u setu, već preispitajte svoju sadašnjost – čega to treba da se oslobodite i kakav vam to teret prošlosti ne da da napredujete? Oslobodite svoj životni prostor za ono što zaista volite i čini vas.

Rak

Ovo je period u kome ćete konačno odmoriti od brige o drugima i posvetiti se sebi! Pun Mjesec donijeće vam samosvijest i osnažiće vaša uvjerenja i samopouzdanje. Zato nije trenutak da sumnjate u sebe ili osjećate krivicu, sve što emitujete u ovim danima višestruko će se pojačati.

Lav

Obožavate zabavu, ali ovaj pun Mjesec od vas traži da budete ozbiljni i da preispitate svoje emocije i osjećanja. Dozvolite sebi da budete nježni i “meki”, ne obuzdavajte svoje emocije. Vašem emotivnom dijelu potrebno je da dobije pažnju.

Strijelac

Ovaj period obilježiće velika gužva i puno obaveza u vašem životu. U svom tom ludilu morate pronaći vremena da napunite baterije i opustite se. Ovan pun Mjesec od vas bukvalno zahtjeva da zastanete i izdvojite malo vremena za razmišljanje. Fokusirajte na sve ono što želite da promenite kod sebe i počnite konačno da radite na tome, piše Elle.