April 26, 2024

USLIKANI U ŠIMANOVCIMA, DAVID PODIJELIO FOTORAFIJU SA DEJANOM: Evo šta se dešava sa Dragojevićima nakon haosa (FOTO)

Dejan Dragojević je tokom proslave pravoslavne Nove godine napravio haos na imanju kada je vidio da se Filip Car unosi u lice Dalili Dragojević.

On ovo nije mogao da podnese, pa je nekoliko staklenih flaša i čaša polo,mio sebi o glavu. Majica i glava su mu bile prekrivene kr.vlju nakon ovog poteza

Tako je otišao kod Dalile i upitao je da li se plaši Cara, a ona je briznula u plač kada ga je ugledala. Obezbeđenje ga je odmah izvelo sa imanja i ukazana mu je ljekarska pomoć.

Iako Dejan nije bio u dobrim odnosima sa svojom porodicom, dešavanja u rijalitiju su ih ponovo zbližila. Došlo je do pomirenja među njima u novogodišnjoj noći. Majka Biljana Dragojević i brat David Dragojević non-stop mu putem društvenih mreža i medija javno pružaju podršku.

David je sada objavio zajedničku fotografiju uslikanu u studiju u Šimanovcima. Ona je nastala kada su gostovali u emisiji “Amidži šou”. David se potrudio da obradi njihove fotografije i od njih napravi jednu zajedničku, s obzirom na to da nikada nisu zajedno gostovali u pomenutoj emisiji.


– Oči moje lepe – napisao je David u opisu fotografije i dodao emotikone srca.

Na ovaj način David je svima jasno dao do znanja da Dejan i dalje ima podršku porodice nakon haosa koji je napravio i da su sada uz njega više nego ikad.

Ostaje nam da ispratimo kada će se Dejan vratiti u rijaliti.