April 18, 2024

NAKON CAREVIH SUZA I KUKNJAVE, OGLASILA SE MAJA MARINKOVIĆ: Žestoka poruka za njega i Dalilu, BIT ĆE HAOS KAD ON SAZNA

Poslije jučerašnje drame Filipa Cara – kukanja i suza zbog Maje Marinković, ali i i priznanja da je nju najviše volio od svih žena, oglasila se ona. 

Naime, Maja ističe da Caru više ništa ne vjeruje, a imala je šta da kaže i o njegovim pokušajima da se približi Dalili Dragojević i njegovom odnosu sa Anom Jovanović, sa kojom je imao vrelu akciju prije nekoliko dana na imanju.

 Što se toga tiče mislim da mu je proradila sujeta kada sam spomenula da je Janjuš ispao čovjek za njega, i da radi sve zarad ličnog interesa, i stojim pri tome. Ne znam šta je očekivao nakon što je poslije dva dana moje disfalifikacije doveo drugu djevojku u moju posteljinu. On dečko sam sa sobom ne zna šta hoće, i koga voli, mijenja mišljenje na svakih pola sata – rekla je Maja za Pink.rs i dodala:

– Što se Dalile tiče ako pokušava da joj se približi, to je siguno zbog priče, a ostalo sve sa drugim djevojkama je nebitno, već viđeno od strane njega, uz opravdanje da se time liječi. Smiješna priča… – poručila je Marinkovićeva.