April 18, 2024

“HTJELA SAM DA IZAĐEM IZ SVOJE KUĆE DA BI DEJAN VIDIO MAJKU” Dalila otkrila detalje o odnosu sa Dragojevićima, SVI GLEDAJU U DEJANA (VIDEO)

Dalila Dragojević tvrdi da suprugu Dejanu nikada nije branila da bude u kontaktu i da se viđa sa članovima porodice.

Tokom emisije “Pitanja novinara” jedno od pitanja je bilo upućeno Dalili.

2862447-2778415-kucadalileidavidadragojevica4-ff-ls

– Dok smo razgovarali malopre, čuo sam Dejana kako je rekao da krivi sebe jer nije doveo stvari u ravnotežu kad su u pitanju odnosi tebe i njegove porodice, kako ti to komenmtarišeš? – pitao je voditelj.

– Više faktora ima i ne bih mnogo toga spominjala. Od prvog dana našeg zabavljanja on je bio beba, ja takva kakva jesam. Zapravo sam ja samo dve godine starija od njega. Kakvi god da su drugi bili i koliko god loši, uvek sam ja ta koja je bila najgora… Eto i Aleksandra je bila prihvaćena i bilo je sve okej… Dejan je u par situacija pokušavao da smiri sve, ali eto… Desila se i još neka situacija gde sam ja opet bila mnogo gora od ostalih, ispalo je da smo mladi previše… Jesmo mi mladi stupili u brak, ali smo jako lepo funkcionisali i uložili smo novac za nešto što će da traje ceo život. Sve što sam čula ono veče na klipovima kada su oni bili, slušala sam i mnogo puta ranije. Svesna sam da ću zaista biti najgora… Nisam ja ničiju bebu uzela i odvela, nego je dečko pošao za mnom usred rijalitija.

-Sam je odlučio, uprkos svim pričama, želeo je da bude sa mnom. Nisam ja nikoga terala da bude sa mnom, on je sve samovoljno radio… Niko nije napomenuo da sam ih zvala, da sam se tom istom Davidu javila kada Dejan nije hteo. Niko nije rekao da sam Biljanu zvala na rođendan, da sam iz svoje kuće želela da izađem ako treba da bi Dejan video svoju majku. Ali ja nisam rođena da budem žrtva i neću da patetišem. Ni sam moj izgled ne podržava to da sam ja jedna jadna i namučena žena… Svašta sam ja pretrpela i ne bih se osvrtala previše. Da sam ja oduzela nekome dete ili da sam ubila nečije dete koje nije ni postojalo… Svačega je tu bilo… – govorila je Dalila.