March 29, 2024

TOMA PANIĆ I NADEŽDA IMAJU NOVU KUĆU, POGLEDAJTE GDJE SAD ŽIVE SA SINOM: Otkrio sve detalje, žive daleko od javnosti (FOTO)

Javnost je mjesecima brujala o odnosu bivših učesnika rijalitija “Zadruga” pjevačici Nadeždi Biljić i manekenu Tomi Paniću, a on otkriva da zajedno odgajaju sina Longa i žive u njegovoj kući u Svilajncu.

2805203-screenshot-42-ls

 Nadežda, Longo i ja živimo u Svilajncu. Od kuće u kojoj smo živjeli u Valjevu smo odustali, htjeli smo da je kupimo, ali ti ljudi nisu ispali korektni prema meni. Kuća u kojoj smo sada je moja rodna kuća, stvarno nam je super. Koristimo vriijeme kad se bebac odmara da se i mi odmorimo, odlično smo se snašli, sve smo se uhodali. Sve to ide s vremenom, oboje smo posvećeni sinu. Nemamo podjelu oko obaveza, sve radimo zajedno. Neki put ga ja okupam, neki put ona, ko kad ima vremena, sve je stvar našeg dogovora. Uživamo dabrinemo o Longu – kaže Toma i otkriva na koga naslednik liči.

– Mislim da se pomešao skroz. Baš kao i ja, pokupio sam i od majke i od oca. Jedno vreme deluje da je isti Nadežda, pa opet mislimo da liči na mene, zavisi od perioda. Nije on imao neki ozbiljan zdravstveni problem, kako smo mi mislili, da je neizlečiv ili bilo šta slično. Taj problem se javlja kod velikog broja prevremeno rođenih beba, kako odrasta, to se samo od sebe sredi. Imao je problem s jelom, a sad jede sve. Od junetine i teletine do piletine, ma sve. Sad je, hvala bogu, super. Malo kaska za generacijom, ali to je zbog prevremenog rođenja. Međutim, kad smo ga vodili kod doktora, prestravili smo se. Napričali su nam sve i svašta, da će ne znam ni ja šta da bude. Nismo mogli da dođemo sebi. A evo ga danas.

Toma je jednom prilikom otkrio i da ima sina u Kini, a kako nam kaže, ni nakon napuštanja rijalitija ga nije video.

– Sina koji je u Kini nisam video, uopšte nisam imao priliku već godinama da odem. Bitno je da je živ i zdrav, to mi je na prvom mestu. U mladosti sam mnogo više putovao, tako sam i upoznao njegovu majku, ali i prijatelja u Kini. Probao sam preko tog prijatelja nešto da saznam o sinu, ali se on odselio, pa sad nemam priliku. Ali nadam se da ću jednog dana otići, pa ću naći sina – priča bivši zadrugar i otkriva dalje planove.

– Imamo u planu Nadežda da odradi nekoliko pesama, jednu već radimo u studiju, čekamo da se neke kockice poklope. Bazirani smo na Nadeždu i njenu karijeru, da se to iznese na pravi način, kako ona i zaslužuje. Maksimalno sam se posvetio porodici… Svi mi kažu: “Šteta bi bilo da Nadežda ne snima“, ali sve je tako skupo… Nekoliko desetina hiljada evra za nekoliko pesama, to je ozbiljna suma. Ko danas zarađuje toliki novac, pritom moraš i da živiš i ostavljaš sa strane. Trudim se što se nje tiče. Želim i da joj poklonim jednu pesmu za rođendan. Samo sve da nam se sklopi. Imamo dete, ne mogu više da se kockam s nekim stvarima. Nismo Nadežda i ja više sami, momak i devojka samo. To je prošlo vreme. Sad ozbiljnije razmišljamo.

Panić za Rijaliti kaže da se ne čuje s bivšim cimerima iz „Zadruge“, a novu sezonu ne prati.

– Ne družim se sa ljudima iz rijalitija, a “Zadrugu“ uopšte i ne gledam. Ni s kim nisam u svađi, ali nisam ni u nekim bajnim odnosima. Kad ih vidim kako žive i šta rade, i ne zanimaju me. Svako živi kako hoće, ali, jednostavno, nisam se tu pronašao. Tu sebičnost i te komplekse ne mogu više da trpim ni da slušam. Dosta mi je bilo rijaliti ponižavanja, da slušam kako mi pričaju gluposti. Vreme je za neki normalan život – priča on.

– Niko od njih nije bio tu za mene kad mi je trebalo. Ako drugarstvo nije pravo i ako nismo jedni uz druge, šta će nam to. Iskreno, prestao sam da pijem, a marketinške fore me ne zanimaju. Morao sam da ostavim alkohol nakon udesa koji sam imao pre nekoliko meseci… Nije mi bilo svejedno, ali shvatio sam, to je to.