March 29, 2024

“POMIRIT ĆU SE S PORODICOM ČIM IZAĐEM NAPOLJE” Dejan donio konačnu odluku, DALILA U NEVJERICI (VIDEO)

Trenutno se u emisiji “Izbor potrčka” priča o novogodišnjim posjetama porodica, a voditelj Milan Milošević dao je riječ i Dejanu Dragojeviću, koga su posjetili brat, majka i otac.

-Dejan ti je rekao da ste cijeli život bili tu jedan za drugog, on ti je stiskao ruku, to je trajalo 40 minuta. Vidjelo se da si ih željan – dodao je Milan.

Porodica se ne kombinuje. Ona je uvijek tu. Porodica je porodica. Temelj, ko te je stvorio i volio. I ti ćeš sutra imati porodicu. Kako si uopšte doveo u pitanje to? Misliš da ovi ljudi nisu imali gore svađe sa porodicama od tebe? Šta je značilo kada su ti govorili da prestaneš to da radiš, da nisi kriv ni za šta, otac ti je rekao: “Voliš je sine, ali ti se ona us*la u živo” – pitao je Milošević.

–Sve se prebrzo desilo, boljele su me razne situacije. Sad sam se sjetio što je Jovana pročitala onu: “Dalila oprašta Dejanu što ga je prevarila”. Shvatam ovo kao novi početak za porodicu, ali opet sam ovde, gubi se svijest, kao kroz maglu vidim to… Bilo mi je žao što idu… U grudima sam imao neki osjećaj, koji ne mogu ni da opišem… Ja sam sa kevom uvijek bio kao drug, uvijek me je vadila i štitila, bila na mojoj strani. Kao da sam zaboravio sve te stvari. I onda kada me vidi šta se dešava, nije im svejedno. To sam i Dalili rekao. Ja ih volim. Nisam im okrenuo leđa, bio sam u stanju da idem da im rješavam probleme, bilo mi je žao kad se giros zatvorio… Ali desio se taj razlaz, sami sebe smo raskantali. Hoću dati drugu šansu, čim izađem, to će se rješavati… Okrenuo sam se da vidim da li je Dalila tu… Kroz tih pet godina nisam postao ni narkoman, ni alkoholičar – dodao je Dragojević.

-Majka ti je rekla: “Da, ali ja sam te odgojila, ne ona”. Pričaš kao da te je Dalila stvorila – prokomentarisao je Milan.

-Drugačije bi sve ovo bilo da se desilo napolju. Ja sam ovde u prostoru sa Dalilom, kad vidim da je ona loše, samo od sebe mi raspoloženje padne – poručio je Dragojević.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.