April 27, 2024

POKRENUTA PETICIJA PROTIV FILIPA CARA, ŽELE DA GA IZBACE IZ ZADRUGE: Evo šta je uradio, HAOS U RIJALITIJU ZBOG MAJE (FOTO)

Nakon što je Maja Marinković diskvalifikovana iz Zadruge zbog nasilja nad Filipom Carem, fanovi ovog rijalitija pokrenuli su peticiju na društvenim mrežama da se i on izbaci napolje.

Razlog za to je širenje nacionalizma i govor mržnje, odnosno to što je u nekoliko navrata bivšoj devojci psovao majku i nazivao je “cigankom”!


Poslednjih dana povela se velika hajka na učesnika Zadruge, a društvene mreže doslovno gore! Veliki broj gledalaca ovog formata pozdravio je odluku produkcije da diskvalifikuju Marinkovićku, koja je prema svom eks partneru bila nasilna i u nekoliko navrata ga je ozbiljno povređivala.

Ipak, iako je pravda jednim delom zadovoljena, mnogi smatraju da čelnici treba da se pozabave i ponašanjem Filipa koji je Maju nazivao raznim pogrdnim imenima i vređao je na nacionalnoj osnovi. Ovo je izazvalo veliki bes javnosti, pa su se korisnici Instagrama i Tvitera udružili i zahtevali od produkcije da na isti način kazni i Filipa i pokaže da se govor mržnje nikome ne prašta.

2856947-screenshot-1-ff

– Izbacili su Maju zbog nasilja. Sada je red da se izbaci i Filip Car zbog nacionalne, rasne i verske netrpeljivosti, zbog širenja govora mržnje. Peticija da se izbaci iz rijalitija! Produkcijo, sad je red na Cara, da izbacite i njega. Nije samo Maja kriva. Kako on sme da govori psuje na ovaj način? Zašto ne reaguju NVO? – zahtevi su gledalaca sa Tvitera.

– Ne mogu da verujem da nisu ni kaznili ovog idiota Filipa! Zar to nije zabranjeno u Srbiji ili praštaju njemu – pitao se jedan od gledalaca Zadruge.

Ovim povodom pokušali sou da stupe u kontakt sa Majom, te da je pitaju da li planira da tuži Filipa za ove psovke, ali se ona nije javljala.