May 22, 2024

NEVIĐENI HAOS NA ZADRUGOVIZIJI – DUŠICA POKUŠALA PREKINUTI EMISIJU: Žestoka svađa Maje i Dalile, Dragojevićka završila u SUZAMA (VIDEO)

Na scenu su izašli bivši supružnici Dejan i Dalila Dragojević koji su izveli pjesmu “Vudu” koju u originalu izvode Devito i Teodora Džehverović.

Njihov nastup su svi dugo čekali i kada su izašli na binu nastao je pravi muk u studiju. Ljubavni par je izašao u stajlingu koji je svima oduzeo dah, u potpunom tonu i bojama zavodili su na sceni novogodišnje Zadrugovizije. Tokom izvođenja pjesme u više navrata su griješili u tekstu ali i nastavljali bez problema.

U nastavku pogledajte njihov nastup:

Ja dođem kao karma vama – nasmijala se Jovana.
Drago mi je što te vidim, čestitam na novom poslu, zaslužuješ ovu televiziju – rekla je Dalila.
Šta uradiste ovo? Od onolike ljubavi? Da li si se zaljubila? – pitala je Jovana.
A eto, zaljubila sam se… – odgovorila je Dragojevićka.

Printscreen Pink.rs

Desila mi se ljubav i ja se toga ne stidim, desilo se i ja ponosno stojim. Neka me osude… – govorila je Dalila.
Ako je bila ljubav, kako si se onda vratila Dejanu? – pitala je voditeljka.
Možda je poremećaj – dobacila je Maja Nikolić.
Ti si jedna moćna žena, ljudi te tako doživljavaju, misliš li da je Dejan slab muškarca? – pitala je Jovana.
Ne mislim, on me samo jako voli i prašta mi sve što može i na mene gleda drugačije. Naša veza nema budućnost za sada i mi nismo trenutno u vezi. Malo je vremena prošlo, imamo taj neki odnos koji ne mogu da objasnim. Znam da zvuči bezveze, ali tako je – govorila je Dalila.

Printscreen Pink.rs

Dalila je jednom rekla da se plaši da ne završi kao Ksenija Pajčin? – rekla je Jovana.
Ja nisam Kapisaoda, ja sam samo kapisla. Ja pucam na prazno, to je sam nemoć u datim trenucima pa lomim sve što stignem, ali je sve bezazleno – nasmijao se Dejan.
Voliš li tu ženu i dalje? – nastavila je voditeljka.
Voli, nikada nisam rekao da je ne volim, samo da se ta emocija mijenjala u skladu sa situacijom – odgovorio je Dragojević.

Printscreen Pink.rs

Znaš zašto je došlo do ovoga burazeru? Ako devojci daš sve što želiš, šta njoj drugo preostaje? – viknuo je Đekson.
U pravu si ali prošlo je pet godina, kasno je – naveo je Dejan.
Prebio bih te sada iskreno. Meni keva plače kod kuće, šta radite to? Dalila je jaka žena i svaka joj čast na stranu svega. Prejaka je žena, šta ćeš ti sa njom buraz? Svi smo prošli kroz to, svima se to dešava! Vi ste toksični! Vi se rastanete a volite se! Vidiš li ti koliko si ti lijep, ljepši i od Davida koji se sada uradio. Vidim ja da tu ima strasti kada se ljubite, ali ste se mladi uzeli, glupi ste – govorio je Đekson.
Istripovala si se potpuno, htjela si kao jačeg lika, užas – dodao je Đekson.

Printscreen Pink.rs

Šta te je to navelo da ostaviš Dejana i odeš Filipu? – pitala je Jeremićeva.
Desila mi se ljubav, sve što je pričao mislila sam stvarno da je istina. Dok smo bili zajedno, planirali smo budućnost, sve se okrenulo preko noći. Ostavio me je a rekao je da me voli to jutro, a završio je sa Majom na kraju. Sva ta kosmička ljubav kako su je zvali nestala je zbog njegovih vrijeđanja i uvreda. Dejan je bio uvijek tu kada sam bila u padovima, bio je tu, ali nisam ja to nisam tražila od njega… – nastavila je Dragojevićka.

Hoću da ti kažem nešto, ti si moje najveće razočarenje ne samo moje nego od cijele nacije. Porkockao si povjerenje cjelokupone javnosti, ti si bruka za muškarca. Pametan si dečko i nije mi jasno kako si se pomirio sa ženom kojoj se gadiš? Samo čekam kada će ovdje neko da povrazi od ove budalaštine, svima nam je muka. Porkockao si sve, radi koga? – govorila je Maja Dejanu.
Ti Dalila, ako si krenula svojim putem zašto si se vratila – pitala je Maja.
Ja neću dozvoliti da ti mene ovdje vrijeđaš, da si pet puta član žirija! Ne zanima me uopšte šta imaš da kažeš jer ni tvoj život nije idealan ni malo! – odbrusila je Dragojevićka.

Printscreen Pink.rs

Čuješ li ti publiku? Procijeni šta hoće ova publika da kaže! – dodala je Maja.
Nas narod drži u Zadruzi? – viknula je Dalila.
Zato što si odron – odbrusila je Maja.
Neću ja tebe vrijeđati, imam ja vokabular za tebe bez problema, ali neću. Svi koji tapšete za Maju povedite je kući neka vam pjeva 24 sata – nastavila je Dalila.
Dejane, slušaš li ti pjesmu koju jpevaš i kroz taj tekst te proziva! – rekla je Maja.
Da li vi razumijete da njega ne zanima to što je ispao mentol? Da li je vama to jasno? – skočio je Đekson.
Kada se on okrenuo sebi i bio do ja*a ona se ponovo naložila na njega, jer žena uvijek želi promjenu, to je čista biologija – nastavio je Đekson.

Printscreen Pink.rs

Uslijedili su komentari žirija:

Komentare stručnog i novinarskog žirija možete pogledati u nastavku ovog teksta.