March 28, 2024

CARU POPUSTILE KOČNICE, NAPAO DALILU: Pred svima otkrio koji je pravi razlog ZAŠTO JE RASKINUO S NJOM – ONA OSTALA U ČUDU

U toku je emisija “Pitanja gledalaca”. Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Dalilu Dragojević.

Budi dostojanstvena i zaboravi to smeće od čoveka koje te je navuklo da uproastiš svoj život – glasilo je pitanje.

– Isti taj Car je htio da prekine komunikaciju, kao i ona. Rekao sam da sam zaljubljen da bi se to spriječilo i isto gvoorio da neće naći čoveka koji je toliko voli. Je l’ sam ja problem? Što mi ovo dvoje ljudi ne je*u mater. Ja sam njoj drugi dan rekao da imam problem i da radim pogrešne stvari – bjesneo je Car.

Ali da me voliš najviše na svijetu, ja ću da vjerujem da se ovaj čovek pogubio. Ogvoara umesto mene, zaboravio je da nismo u vezi – rekla je Dalila.

Ti si prva rekla šta si radila sa mnom na televiziji – govorio je Filip.

Ja te volim i ne znam koliko ću te voljeti – nastavila je Dalila.

Ovo sam napravio jer sam vidio ko si ti i šta si ti – rekao je Car.

Dostajnstvo imam, zato ovako izgledam kako izgledam – dodala je ona.

Za njega nikad nisam rekla da je smeće, neću nikad reći u životu. Ako on mene krene da vrijeđa, vrijeđaću i ja njega. Ostalo je dostojanstvo u meni i držaću se toga. Da li smatraš da bih trebala sa ovim čovjekom ikad da legnem u krevet i poljubim se? Nasmejana sam i to mu kosi, mislio je da će biti konflikt između sve djevojke – govorila je Dalila.

Dalila je hrabra i jačaće iz dana u dan. Činjenica je da je jaka žena. Đedović je rekao malo prije, ona je Dejan, a ja Dalila. – dodao je Car.