DUŠKO TOŠIĆ DONIO ODLUKU POVODOM BRAKA SA JELENOM: Tek sada će nastati haos, VIŠE NEMA DILEME- ŠTA ĆE REĆI ONA? – Vesti Nove
December 8, 2021

DUŠKO TOŠIĆ DONIO ODLUKU POVODOM BRAKA SA JELENOM: Tek sada će nastati haos, VIŠE NEMA DILEME- ŠTA ĆE REĆI ONA?

Duško Tošić razočaran je čitavom situacijom koja okružuje njega i Jelenu, te je doneo iznenađujuću odluku.

Duško i Jelena jedna su od omiljenih tema domaćih medija. O njima se konstantno nagađa i piše, od trivijalnih priča do njihovog rastanka, u domaćim medijima imali smo prilike da čitamo o zaista svakom mogućem scenariju, no zapravo se ništa nije dogodilo, a pomenuti par nije se oglašavao povodom raznih napisa.

Ipak, kako prenosi Skandal, Duško je donio neočkeivanu odluku, te je nakon što je saznao da su njegovu suprugu Jelenu Karleušu brojna pisanja medija ipak pogodila odlučio da zatraži njen oproštaj.

– Duško je shvatio koliko su ustvari vijesti o njemu bile strašne jer su ga povezivale s kojekakvim ženama, a Jelena je sve to čitala i ćutala. Nikada se nije žalila jer mu prosto vjeruje. On je toga svjestan, međutim, smatra da je morao to da zaustavi i spriječi – objašnjava anonimni izvor za pomenuti portal, te nastavlja:

– Sada mu je sinulo da je sve te laži plasirao neko blizak njemu, neko s kim se družio i kome je vjerovao, a sve samo da bi napakostio njemu i Jeleni. Mnogo se u sve prijatelje razočarao, posebno u fudbalere jer je načuo da pojedini puštaju razne tračeve o njemu u medije. Svega mu je dosta! Tek sada je svjestan da mu je jedina Jelena odana i da samo na nju može da se osloni. Zato i hoće da je zamoli za oproštaj, i nju i ćerke. Obećao je da će ubuduće samo njima da se okrene i da će vrlo paziti s kim se druži. Kako se povjerio jednom od rijetkih prijatelja koji ga nisu izdali, reći će Jeleni: Oprosti mi za sve, nisam smeo ovo da dozvolim! Krivo mi je zbog svih afera, tek sada mi je jasno koliko sam povredio tebe i decu jer nisam reagoavao – zaključio je izvor.

Ostaje da vidimo kako će se stvari dalje razvijati, međutim nema sumnje da će Duško i Jelena uspeti da prebrode sve prepreke koje im život priredi, te će zajedno iz svega izaći j jači.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *