June 22, 2024

VODITELJICA “GRANDA” SE UDALA ZA ITALIJANSKOG GROFA I NAPUSTILA SRBIJU: Čekajte da vidite kako danas izgleda

Nekadašnja voditeljka Lidija Skrinjik-Arćeri godinama je bila prepoznatljivo lice “Grand produkcije”, ali se nakon udaje za svog sadašnjeg supruga, italijanskog grofa, potpuno povukla iz javnosti i napustila Srbiju.

Supruga je upoznala preko interneta, a danas su u skladnom braku.

Ubrzo nakon udaje povukla se iz medija, odselila iz Srbije, a na društvenim mrežama ima zajednički profil sa suprugom i zove se Gianluigi E Lidija Archieri.

Lidija je svojevremeno otkrila i kako se između nje i italijanskog grofa rodila ljubav, a sve je počelo sasvim slučajno.

„U moje vrijeme nije bilo ‘Fejsbuk’, ali je istina da smo se upoznali putem ‘nove tehnologije’. Bio je to neki čet, ne znam više ni koji, a ja sam željela da sa nekim komuniciram na italijanskom. Od mnoštva tih ljudi, upoznala sam i mog sadašnjeg supruga. I tako je krenulo, on meni riječ, ja njemu riječ i eto, danas smo u braku“, rekla je Lidija i nastavila:

„On ima sina iz prvog braka koji je sličnih godina kao i moja djeca. Super se slažu, slatki su skroz. Upoznavanje je trajalo tri i po godine i riješili smo da se vjenčamo. Generalno, ni njemu ni meni to nije trebalo jer oboje imamo brak iza sebe, i taj papir kao papir ne znači mnogo, ali da bismo mogli da riješimo neku papirologiju odlučili smo se na taj korak“, istakla je ona za domaće medije.