September 21, 2024

SKANDALOZNE RIJEČI – OGLASIO SE BIVŠI SANDRE REŠIĆ: Spomenuo i Dejana, evo šta je čeka kad izađe iz rijalitija

Žestoko opleo po rijaliti učesnici

Bivši momak “Zadruge 5” Sandre Rešić, muzičar Miroslav Ilić, iznio je teške optužbe na račun Jovane Tomić Matore.

Miroslav je otkrio da Jovana Tomić Matora želi da Sandra postane le**ijka, pa joj sad namješta Sandru Bajić, poznatiju kao MC Aleks.

– Dugo sam ćutao, ali posljednja dešavanja su prevršila svaku mjeru. Prešao sam preko Marka Osmakčića i Dejana Dragojevića, kojima ništa ne zamjeram, ali navodnoj velikoj i jedinoj prijateljici Sandre Rešić Matoroj ću da se na***em mile majke. Takva dvoličnost, kompleksi, zavist u tako maloj osobi, nemam riječi. Toliko želi da Sandru predstavi kao le**ijku da joj sad namešta MC Aleks, koja ne zna da li je došla ili je pošla – rekao je on.

Njen bivši dečko je otkrio zbog čega se nije pojavio u Zadruzi za Dan zaljubljenih, ali i da li želi da razgovara sa njom kada Sandra napusti rijaliti.

– Iskreno želim da sjednem s njom, da porazgovaramo, onako iskreno, bez pravdanja kako je sve za šta se uhvatim rijaliti-priča. Ako i dalje ostane dosljedna toj rijaliti-igri sa mnom, onda je stvarno kraj i nemamo više šta da kažemo jedno drugom. Kad je bilo Valentinovo, mnogi su me pitali :Je l ulaziš u Zadrugu, hoćeš li da pošalješ Sandri neko iznenađenje”, naravno da neću ništa od toga. Zna ona zašto.