June 22, 2024

ČUO SE S MILJANOM PRIJE OPERACIJE – DARKO LAZIĆ NE DOLAZI SEBI: Evo gdje je pogriješila

I on se podvrgao ovoj operaciji!

Vijest o tome da je bivšoj zadrugarki ugrožen život nakon operacije smanjenja želuca potresla je javnost, a Darko Lazić, Miljanin omiljeni pjevač, bio je šokiran informacijom da je u toku borba za Kulićkin život.

Pjevač je otkrio da se čuo sa Miljanom kada je zvanično odlučila da “ode pod nož”, a tom prilikom joj je naglasio da je najbitnije da pažljivo izabere kliniku i doktora.

Darko Lazić čiji je Miljana veliki fan, uradio je istu operaciju, a evo kako Darko komentariše odluku rijaliti zvijezde da smanji želudac:

Molim? Jel se šališ sa mnom? Ma kako bre, šta je to uradila, jao ja ne mogu da vjerujem… – započeo je Darko i otkrio da se čuo sa njom prije nego što se odlučila za tu operaciju:

darko-lazic-387935-photo-e-stock-caslav-vukojicic

Zvala me je, pričali smo o tome, stvarno ne mogu da vjerujem šta se desilo… Kakva Turska, kakvi turski doktori? Rekao sam joj lepo: “Miljana, moraš dobro da paziš gdje ćeš da radiš, kod koga ćeš da ideš, nije naivno. Moraš da budeš disciplinovana, da paziš”… Ja sam morao da uradim tu operaciju, možda bih umro da je nisam uradio, bio sam primoran zbog zdravlja. Bože koliko mi je krivo zbog nje… Nadam se da će biti dobro. Nemam ni ja ni slezinu ni bubreg, ali nisam bio životno ugrožen zbog operacije želuca. Ja sam radio operaciju u Beogradu, ne znam zašto je otišla čak u Tursku… – rekao je pjevač uznemireno.

Pjevač i dalje stoji pri tome da je operacija odlično rješenje, ali samo za one koji nemaju drugi izlaz, pri čemu je opet najvažnije izabrati provjerenu kliniku i doktora:

Ja sam morao da uradim tu operaciju. I dalje stojim pri tome da je operacija korisna, ne kajem se što sam je uradio, ali mora da se pazi kod koga se ide. Ali, nadam se i vjerujem da je Miljana jaka i da će sve biti okej na kraju… – rekao je pevač