DNEVNI HOROSKOP ZA 8. MAJ – EVO ŠTA VAS ČEKA : Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvijezde danas poručuju! – Vesti Nove
May 18, 2022

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. MAJ – EVO ŠTA VAS ČEKA : Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvijezde danas poručuju!

Da li su zvijezde i danas na vašoj strani, pročitajte u nastavku teksta!

Ovan

Tokom današnjeg dana imaćete nekoliko razgovora sa ljudima iz okruženja. Budite spremni na saradnju sa osobom u znaku Ovna u vezi posla, posao koji počinje tokom sljedeće nedelje. Glavobolje. 
 
Bik
Danas je veoma bitno biti u skladu sa sobom. Pokušajte da budete podrška partneru i porodici jer vaša podrška im je jako bitna. Do kraja dana povoljne vijesti iz inostranstva. Mogući problemi sa kičmom.


Blizanci
Nedelja je dan da se odmarate i da budete sebi najbitniji. Pokušajte da se okrenete sebi i svojim potrebama jer naredni period je veoma nestabilan i naporan sto se tiče posla. Mogući problemi sa kičmom.


Rak
Porodični problemi su vas opteretili ovih dana i bilo bi najbolje da se posvetite sebi i da mentalno se opustite. Poslovna situacija ce biti veoma aktivna tokom ove nedelje i imaćete nekoliko razgovora koji su jako bitni.


Lav
Tvrdoglavo ćete braniti svoje stavove i svoje mišljenje u krugu porodice. Osoba u znaku Ovna vam stvara opterećenje što se tiče posla i imaćete neki vid problematične komunikacije. Budite mudri i strpljivi. Sve će doći na svoje.

Djevica
Nedelja je divan dan da se vidite sa partnerom i sa prijateljima. Opustite se u svemu jer od ponedeljka imate veoma jak poslovni period. Novčana situacija je veoma stabilna i to vas veoma raduje. Mogući problemi sa zubima.


Vaga
Danas ste veoma nervozni i napeti zbog privatnih razloga i to moze da utice na vas odnos prema drugima, posebno vas odnos sa partnerom. Pokušajte da budete što bolji prema sebi to vam je način da budete u skladu sa sobom.


Škorpija
Tokom današnjeg dana imaćete nekoliko prilika da se pokrenete sa mrtve tačke. Već neko vreme ste neraspoloženi zbog dešavanja u krugu porodice. Partnerski odnos je veoma nestabilan zbog vašeg neraspoloženja.


Strijelac
Vašu slobodu i nezavisnost niko ne može da vam oduzme i da utiće na vas. Budite spremni na saradnju sa osobom u znaku Ovna u vezi posla iz inostranstva. Ta osoba želi da dominira samo što nema kapacitet.

 
Jarac
Budite spremni na razgovor sa osobom u znaku Ribe koja može da vam poslovno pomogne. Do kraja dana mogući su sukobi sa partnerom zbog problema od ranije koji su bili aktuelni.


Vodolija
Nedelja je dan kada se treba odmorati i potrudite se da to sebi priuštite. Već dugo vremena se poslovno preopterečujete i baš vam je potreban odmor. Ljubavna situacija je stabilna i to vas čini srećnim.


Riba
Danas ćete biti veoma lijeni i okrenuti odmaranju. U svemu tome može da vam smeta osoba u znaku Ovna koja će vas zvati i opteretiti svojim poslovnim planovima i problemima. Obratite pažnju na ishranu jer su mogući stomačni problemi.